KaTLeDeN67
Üye
-
Konu Sahibi
-
kardeşim verdiğin bu bilgiler için çok teşekkür ediyorum makinayı yüzde 90 alacağım ama aklıma takılan bi soru var bu makine 720p video çekebilir mi acaba? sadece merak ediyorum mp4 çeksede yeter ama merak işte naparsınmarkete düşen ürünler genellikle piyasa da pek rağbet görmeyen ürünler olarak bilinir...
ama benim kanaatim, insanlar zaten yeterinece fotoğraf makinei aldığı için firmanın elinde kalan olabilir
zaten casio kalitesini kanıtlamış...
profesyonel bir makineyle hemen hemen aynı çözünürlüğe sahip
14.1 mp gayet ideal...
bu çözünürlük içinde 5X yaklaştırma oranı çok daha uzak mesafelerden etkin fotoğraf çekmeni sağlar...
yalnız uzak mesafe çekimi yaparken doğacak sıkıntı şudur mesafe arttıkça makineyi daha sağlam tutmak lazım ki fotoğrafta netlik kaybı olmasın
zaten makine de enstante önceliğini yani perde hızını arttıran ayarlar mevcut olması lazım... perde hızı arttıkça hata töleransı artar. ama bu durumda da ışık oranı iyi olması lazım
zaten flash olduğundan matör kullanım için gerekli ışığı da kendisine sağlayacaktır...
bu yeni nesil makinelerde menü ayarlarında profesyonellerin kendi makinelerinde verdiği ayarları (yüz tanıma, netlik merkezi gibi) otomatik olarak verebileceğin ayarlar olacağından
kullanma kılavuzundan takip ederek ve kullandıkça tecrübe edinerek etkin fotoğraf çekebilirsin..
düşüncem olumlu..
şimdiden hayırlı olsun...
kardeşim verdiğin bu bilgiler için çok teşekkür ediyorum makinayı yüzde 90 alacağım ama aklıma takılan bi soru var bu makine 720p video çekebilir mi acaba? sadece merak ediyorum mp4 çeksede yeter ama merak işte naparsın
abicim iyi güzel yazmışsın çok teşekkürler ben anlamıyorum FOTOĞRAF MAKİNALARINDAN siz aynı fiyata daha iyisini tavsiye edebilir misin ona yöneliyim bendeSony Cybershot'dan sonra Casio Exilim dayanıklı makineler üretiyor. Fakat ufak marketler de satılan ürünleri almanızı tavsiye etmem.
Zaten Z27 dizayn, kalınlık ve boyutu bakımından kaba bir digital fotoğraf makinesidir. Makinenin 14.1 Megapixel olması önemli değildir. 12 megapixel'lik bir makinede de çekilen fotoğrafın boyutu 14 megapixel'e göre eşittir. Yani 12 Megapixel bir fotoğraf makinesinin sensörü daha iyi ise Pixel fotoğraf nokta sayısı, 14 megapixel'e eşittir ve aynı boyutta ve kalite de bir resim ortaya çıkacaktır. Zaten siz megapixel ve örneğin 5x Zoom'a göre fotoğraf makinesini alıyorsanız, teknolojiden anlamıyorsunuz demektir. Sensör'ün çapına ve ebatlarına baktığınız zaman örneğin 12 megapixel fotoğraf makinesi frame: 6.3-18.9mm 1.3.1-5.9'dur. 14 Megapixel makine de ise bu sensör ebatları daha düşük ise 12 megapixel dijital fotoğraf makinesi ile aynı kalitede fotoğraf çeker. Bir dijital fotoğraf makinesin de Zoom önemli değildir. Zoom'u ne kadar artırırsanız, fotoğrafın kalitesi de o kadar düşer ve nokta sayısı da belirginsizleşir. Onun için sensör ebatlarına göre digital fotoğraf makinesi alınmalıdır ki Pixel yoğunluğu ve çekilen fotoğrafın kalitesi anlaşılsın. 179 TL'ye daha iyi ve ince bir dijital fotoğraf makinesi alabilirsiniz. Teknosa, Media Markt, Vatan computer vb yerlerden almanızı tavsiye ederim.
eğer buradan vaz geçtiysen....abicim iyi güzel yazmışsın çok teşekkürler ben anlamıyorum FOTOĞRAF MAKİNALARINDAN siz aynı fiyata daha iyisini tavsiye edebilir misin ona yöneliyim bende
abicim iyi güzel yazmışsın çok teşekkürler ben anlamıyorum FOTOĞRAF MAKİNALARINDAN siz aynı fiyata daha iyisini tavsiye edebilir misin ona yöneliyim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?