BIMCell Süpermiş

çekme olayını ispatlayamassın
ama ben sana çekmediğini ispatlarım sade ben değil yüzlerce insan ispatlar

MertcaN9

Üye
çekme olayını ispatlayamassın
ama ben sana çekmediğini ispatlarım sade ben değil yüzlerce insan ispatlar

ispatla o zaman yanlız ispat nasıl olur biliyorsun dimi gidip teknolojinin bile ulaşmadığı yerden bir caps alıp al işte çekmiyor demek ile olmaz o yerde diğer gsm lere de bakacaksın bimcell sadece çekmiyorsa o zaman bimcelin kapsama kalitesini eleştireceksin ayrıca adamlar avea baz istasyonlarını ve alt yapısını kullanıyor e aveanın da çekim oranı yüzde 97 sen şimdiden o yüzde 3 lük bir yeri bulmayı bak tamam

ben şuan aveayım tamammı okulumda avea çekmiyor
ve turkcell olan arkadaşlarımki full çekiyor vodafone hakeza

Invoke

Üye

Abartı rakamlar bence... Aynısı diğer gsmler içinde geçerli, %97ymiş yok %95miş =P Şişiriyorlar...

monteboy

Üye
avea neyse bimcell de o'dur arkadaslar tartismanin alemi yok

Bi hatta benmi alsam ? Siz böyle iştahlı iştahlı yazınca canım çekti

S.c.k.N

Üye
Abartı rakamlar bence... Aynısı diğer gsmler içinde geçerli, %97ymiş yok %95miş =P Şişiriyorlar...
O cümlelerde kelime oyunu var ve tüm operatörlerde aynı kelime oyununu yapıyor. Türkiye'nin %97 sini kapsıyoruz demiyorlar Türkiye nüfusunun %97 sini kapsıyoruz diyorlar.

Tepkiler: Uhops, xayko, phasan ve 1 kişi daha

MertcaN9

Üye
Kabullenemedi.arkadas gercekleri

gerçekleri diyor ya arkadaşık kazık yemek hoşuna gidiyorsa ballandıra ballandıra seve seve yemeye devam et bu beni bağlamaz senin sorunun ama benim kullandığım hat şu an çekmediği hiç olmadı ucuzluğundan da gayet memnunum boş boş konuşmanın anlamı yok

para benim

0MG90

Üye
Cok avantajlı gibi bende mi geçsem ne yapsam numara taşıma var mı?