BİM Tablet geliyor beyler :)

Sponsorlu Bağlantılar

The Patriot

The Patriot

Üye
    Konu Sahibi
BİM Tablet geliyor beyler :)
BİM’in, 27 Nisan itibariyle tablet satışına başlayacağı gelen son bilgiler içinde yer alıyor. BİM’in tablet markası olarak ta Poly Pad ismini kullanıp çok cazip bir fiyatla tüketicilerle buluşturacağı söyleniyor, tabletin özelliklerini size söyleyelim, 7 inç ekrana sahip olacak olan cihazın ön yüzünde 0.3 megapiksel bir kamera ve tabletin 4 GB dahili hafızası olacak. Gücünü 1 GHZ Cortex işlemciden alacak olan tablet 512 MB DDR3 RAM ve 800×480 çözünürlüğü destekliyor. HDMI çıkışı ile başka bir ekran üzerinden daha yüksek çözünürlüklü video izlemeye seçeneği sunan tablet, Android 2.3 işletim sistemine sahip. Yakında Bim Le Store çıkarsa şaşırmam :P adamlar koptu geliyor…

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
:) :)

kmesne

kmesne

Üye
İNsanlar bim ile neden dalga geçerler anlamam Neredeyse gurur bile duyulabilir

Adamlar aynı malı Çok daha uygun fiyata kaliteden ödün vermeden satıyor

• Beğen
Tepkiler: fatihbulut95, Esendağlı ve tinasoft
The Patriot

The Patriot

Üye
    Konu Sahibi
Kim dalga geçmiş mübarek kardeşim ? Hem kaliteli olduğunu nerden sezdin ?
İNsanlar bim ile neden dalga geçerler anlamam Neredeyse gurur bile duyulabilir

Adamlar aynı malı Çok daha uygun fiyata kaliteden ödün vermeden satıyor

kmesne

kmesne

Üye
Tablete kaliteli demedim

Fakat yinede rezesitif olmasa kesinlikle harika bir cihaz olurdu bu paraya

''Yakında Bim Le Store çıkarsa şaşırmam :P adamlar koptu geliyor…'' yazısında dalga geçöek yokmu diyorsun

Ayrıca sadece sana demedim genelde hep bimle dalga geçerler sen de bilirsin

The Patriot

The Patriot

Üye
    Konu Sahibi
Geçebilirler... BİM ne ki ?
Tablete kaliteli demedim

Fakat yinede rezesitif olmasa kesinlikle harika bir cihaz olurdu bu paraya

''Yakında Bim Le Store çıkarsa şaşırmam :P adamlar koptu geliyor…'' yazısında dalga geçöek yokmu diyorsun

Ayrıca sadece sana demedim genelde hep bimle dalga geçerler sen de bilirsin

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Le Tablet :d:

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
Bimmi kaliteli mal satıyor.
Demekki bizim buradaki bim şubeleri bizi kandırıyor.

İşin iyice ....... çıkardılar bu ülkenin başına ne geldiyse insanlar kendi işlerini yapmadıkları için gelmiştir.

SHS

SHS

Üye
hayırlı uğurlu olsun vatana millete:D

tempestshine

tempestshine

Üye
Bimdekiler coştu iyice :D

55lim

Üye
rekabet şart :D buda benim sloganım

pelın_

param yok:)

Mert045

Mert045

Üye
Uygun olursa ben alırım.

larten123

larten123

Üye
cuma gununu iple çekiyorum begenirsem alcam :D

The Patriot

The Patriot

Üye
    Konu Sahibi
Alın alın :ah

admiral23

admiral23

Üye
199 tl ye tablet :)

raymax

raymax

Üye
son nokta

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
Bimle ancak ezikler dalga gecerler. Bu dalga gecen ezikoglu ezikler migros,carrefour,kipa vb. yerlerden alışveriş yapmanın kendilerini yüceltip yükselttigini sanır ve genelde de zenginlere özenen apaci kılıklı olup kıcına giyecek düzgün don parası bulamazken gucci rayban gözlük takar diesel levis converse ve bilumum spor ayakkabı markalarının replikasından kullanır cin malı iphone veya yemez icmez orjinalini alır sagda solda ellnden dusurmez.bunlar acınacak hallerıne gulen ınsancıklardır.

• Beğen
Tepkiler: alaStar, Dede ve mkyb
The Patriot

The Patriot

Üye
    Konu Sahibi
Güldüm koptum öldüm :d:

---------- Eklendi @ 19:30:23 ---------- Yazıldı @ 19:28:42 ----------

İyi yardırmışsın kardeş ama fakir edebiyatı yapmana hiç lüzum yoktu... Kimsenin dalga geçtiği yok bunları facebook a yaz daha çok pirim yaparsın
Bimle ancak ezikler dalga gecerler. Bu dalga gecen ezikoglu ezikler migros,carrefour,kipa vb. yerlerden alışveriş yapmanın kendilerini yüceltip yükselttigini sanır ve genelde de zenginlere özenen apaci kılıklı olup kıcına giyecek düzgün don parası bulamazken gucci rayban gözlük takar diesel levis converse ve bilumum spor ayakkabı markalarının replikasından kullanır cin malı iphone veya yemez icmez orjinalini alır sagda solda ellnden dusurmez.bunlar acınacak hallerıne gulen ınsancıklardır.

Takipçi Satın Al

Üst Alt