'İbrahim' Üye Burak' Alıntı: konu sapmasın lütfen. Genişletmek için tıkla ... Konu saptı sapıcağı kadar
fireman87 Üye BİM daha önce İPhone 4'te sattı sorun çıkmadı, bunda bi sorun olucağını sanmıyorum. Alanlara simdiden hayırlı olsun iyi cihaz
BİM daha önce İPhone 4'te sattı sorun çıkmadı, bunda bi sorun olucağını sanmıyorum. Alanlara simdiden hayırlı olsun iyi cihaz
twin15 Üye Konu Sahibi zeusahmet' Alıntı: yav kaç lira bu bimde herkes bu kadar heyecanlı Genişletmek için tıkla ... 300 tl kardeşim.ben sabahtan yorgan döşek BİM kapısında yatıcam
zeusahmet' Alıntı: yav kaç lira bu bimde herkes bu kadar heyecanlı Genişletmek için tıkla ... 300 tl kardeşim.ben sabahtan yorgan döşek BİM kapısında yatıcam
Masha Üye Hem uygun bir fiyat hem kaliteli bir cihaz bence tavsiye edilebilir. Android kullanmak isteyen Optimus Me almak en mantıklı sonuç
Hem uygun bir fiyat hem kaliteli bir cihaz bence tavsiye edilebilir. Android kullanmak isteyen Optimus Me almak en mantıklı sonuç
twin15 Üye Konu Sahibi mangdaşire' Alıntı: alnlara hayırlı olsun.valla bim olmasa yandık "le optimus me" Genişletmek için tıkla ... aman
mangdaşire' Alıntı: alnlara hayırlı olsun.valla bim olmasa yandık "le optimus me" Genişletmek için tıkla ... aman
twin15 Üye Konu Sahibi kpln04' Alıntı: Aa bizim burdakine de gelecekmiş (ağrıya) Genişletmek için tıkla ... Kaçırma Derim Kardeş.
kpln04' Alıntı: Aa bizim burdakine de gelecekmiş (ağrıya) Genişletmek için tıkla ... Kaçırma Derim Kardeş.
birmot Üye pelın_' Alıntı: akraban slm söle bende alcam yakında Genişletmek için tıkla ... söylerim tamam
lolaman Üye arkadaşlar kadiköy bimin önündeyim saat 06:00 dan itibaren yanımda tavla getirecem karşılıklı oynarız 06:00 da gelebilirseniz
arkadaşlar kadiköy bimin önündeyim saat 06:00 dan itibaren yanımda tavla getirecem karşılıklı oynarız 06:00 da gelebilirseniz
twin15 Üye Konu Sahibi kpln04' Alıntı: yok x5 alıcam Genişletmek için tıkla ... Nokia nin havasi bitti artik kardes ama sen bilin
kpln04' Alıntı: yok x5 alıcam Genişletmek için tıkla ... Nokia nin havasi bitti artik kardes ama sen bilin
maymuncuk21 Üye la cok sıra olurmu kı off sabah 8 gıbı orda olsam 9 da acılıyo sonucta yetısebılırmıyım daha once alanlar bı soylesın :S
la cok sıra olurmu kı off sabah 8 gıbı orda olsam 9 da acılıyo sonucta yetısebılırmıyım daha once alanlar bı soylesın :S
lolaman Üye maymuncuk21' Alıntı: la cok sıra olurmu kı off sabah 8 gıbı orda olsam 9 da acılıyo sonucta yetısebılırmıyım daha once alanlar bı soylesın :S Genişletmek için tıkla ... kardeş sabah 6 da gel işte tanışırız tavla oynarız kadiköy bil dershanesi karşısı gel tavla atarız açılana kadar.
maymuncuk21' Alıntı: la cok sıra olurmu kı off sabah 8 gıbı orda olsam 9 da acılıyo sonucta yetısebılırmıyım daha once alanlar bı soylesın :S Genişletmek için tıkla ... kardeş sabah 6 da gel işte tanışırız tavla oynarız kadiköy bil dershanesi karşısı gel tavla atarız açılana kadar.
maymuncuk21 Üye lolaman' Alıntı: kardeş sabah 6 da gel işte tanışırız tavla oynarız kadiköy bil dershanesi karşısı gel tavla atarız açılana kadar. Genişletmek için tıkla ... kartaldayım aga ben bıdaha 6da gelemem 8 gıbı orda olsam kalırmı bana
lolaman' Alıntı: kardeş sabah 6 da gel işte tanışırız tavla oynarız kadiköy bil dershanesi karşısı gel tavla atarız açılana kadar. Genişletmek için tıkla ... kartaldayım aga ben bıdaha 6da gelemem 8 gıbı orda olsam kalırmı bana