bilseydim açmazdım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
bilseydim açmazdım
yahu millet inamış bir de kapndığına konunun olduğu bölüme hiç mi bakmadınız ya da maxicepin reklam sıkıntısı mı çektiğini düşünüyosunuz daha ne diyeyim bilmiyorum :ah

spy ghost

spy ghost

Üye
ben adblockla bile kurtulamıyorum adamlar inanmış birde :d:

berky41

berky41

Üye
Arkadaslar ne yapsın. Duzgun konu varda bizmi gormuyoz. Gorduysek gormusuzdur. Gormediysek gordukmu dedik.(ben ne diyom bea. Bir an demirel moduna girdim galiba)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar ne yapsın. Duzgun konu varda bizmi gormuyoz. Gorduysek gormusuzdur. Gormediysek gordukmu dedik.(ben ne diyom bea. Bir an demirel moduna girdim galiba)

şöyle gereksiz mesajlar yazmayı kessen artık diyorum(lütfen gereksiz mesajlar bölümündeyiz zaten diye mesaj yazma söylediğimi anlaman gerekir)

- - - Eklendi - - -

ben adblockla bile kurtulamıyorum adamlar inanmış birde :d:

:d:

jackalmami

jackalmami

Üye
öğrende gel o zaman :ehe

jackalmami

jackalmami

Üye
sopa:

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Mobil görünüm,tek çağre.

jackalmami

jackalmami

Üye
ne alaka:allalla:

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Reklamsız haliyle,o değilde konuyu açmakta ki amacı anlamadım ben:hmmm
Tamam gereksiz konu ama o olayın üstüne çok gidersenizde ortaya hoş olmayan olaylar çıkar.

jackalmami

jackalmami

Üye
mesela :hmmm

nokia_belle

nokia_belle

Üye
abi konu kapanmış zaten tekrardan canlandırmak aynı konu üzerinden devam etmek olumsuz sonuçlar doğurabilir:)
Misal biten bir tartışmada,karşındakine tekrardan laf söylersen ne olur? Artık onunda elinden ne gelirse yapar.
Tamam şakaydı,hoştu,güzeldi ama tadında bırakmak lazım yarayı tekrar kaşıyınca kabuk tutmaz:)

jackalmami

jackalmami

Üye

:dover:
(mobilin gözü kör olsun :()

öyle deme ben herşeyi mobile borçluyum :ehe

- - - Eklendi - - -

abi konu kapanmış zaten tekrardan canlandırmak aynı konu üzerinden devam etmek olumsuz sonuçlar doğurabilir:)
Misal biten bir tartışmada,karşındakine tekrardan laf söylersen ne olur? Artık onunda elinden ne gelirse yapar.
Tamam şakaydı,hoştu,güzeldi ama tadında bırakmak lazım yarayı tekrar kaşıyınca kabuk tutmaz:)

haklısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt