5800 da olmayabılır hacı. bu C5-033.5g çok daha iyi, neden 3g'ye çevirelim ki
----------Eklendi @ 22:41:05 ---------- Yazıldı @ 22:39:58 ----------
ayrıca orada yüksek hızlı paket erişimi diye bi seçenek yok(v52 orijinal sürüm)

Öylesine paylasiyim dedim şarjda fark ediyor gibi
bende sab abi püf nokta vereyim hızlı aramayı kapat ve eğer görünütülü konuşmuyorsanda şebeke modunu çif moddan gsm yap o zaman dene bi de telefonunşarjını

[sıze="4"]
görüntülü konuşma yok bunda ve gsm de duruyor sayfaları geç açınca 3.5g ye alıyorum[/sıze]
benim hep cift modda.

ben teşekkür ederim ama 3,5 g de şebeke hep uzağı arar mesela yanında bi baz istasyonu olsun şebekenin eğer o baz istasyonunda 3,5 g yoksa o baz istasyonundan sinyal almaz 3,5 g sinyali olan bi baz istasyonunda sinyal bulmaya çalışır telefon
benim hep cift modda.
Ozaman bende bilmeyenler olabileceğini düşündüm için bişey ekliyim 3.5 G aslında 3G plus(3g+) anlamına geliyo![]()

Ozaman bende bilmeyenler olabileceğini düşündüm için bişey ekliyim 3.5 G aslında 3G plus(3g+) anlamına geliyo![]()

bugün hava çok güzel.Ozaman bende bilmeyenler olabileceğini düşündüm için bişey ekliyim 3.5 G aslında 3G plus(3g+) anlamına geliyo![]()
bugün hava çok güzel.

NE ADAMSIN BİZİM BURALARDA DA Bİ YAĞMUR Bİ GÜNEŞ GİDİYO BAKALIM