Bilmeyenler için paylaşmak istedim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Bilmeyenler için paylaşmak istedim
Arkadaşlar aranızda bilmeyenler vardır belki 3.5G yi 3G ye almayı söyleyeceğim.

Ayarlar ~ Bağlantı ~ Yönetim Ayarları ~ Paket Veri ~ Yüksek Hızlı Paket Erişimi ni Kapalı yapın...

'Patron

'Patron

Üye
Sağol ben bilmiyordum. ama pekde farkı yok zaten.

ultradeniz6

Üye
3.5g çok daha iyi, neden 3g'ye çevirelim ki :D

----------Eklendi @ 22:41:05 ---------- Yazıldı @ 22:39:58 ----------

ayrıca orada yüksek hızlı paket erişimi diye bi seçenek yok :D (v52 orijinal sürüm)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Öylesine paylasiyim dedim şarjda fark ediyor gibi

'Patron

'Patron

Üye
3.5g çok daha iyi, neden 3g'ye çevirelim ki :D

----------Eklendi @ 22:41:05 ---------- Yazıldı @ 22:39:58 ----------

ayrıca orada yüksek hızlı paket erişimi diye bi seçenek yok :D (v52 orijinal sürüm)
5800 da olmayabılır hacı. bu C5-03 :cool

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
Öylesine paylasiyim dedim şarjda fark ediyor gibi

bende sab abi püf nokta vereyim hızlı aramayı kapat ve eğer görünütülü konuşmuyorsanda şebeke modunu çif moddan gsm yap o zaman dene bi de telefonunşarjını

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
bende sab abi püf nokta vereyim hızlı aramayı kapat ve eğer görünütülü konuşmuyorsanda şebeke modunu çif moddan gsm yap o zaman dene bi de telefonunşarjını

Görüntülü konuşma yok bunda ve gsm de duruyor sayfaları geç açınca 3.5G ye alıyorum :tşk:

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
[sıze="4"]

görüntülü konuşma yok bunda ve gsm de duruyor sayfaları geç açınca 3.5g ye alıyorum :tşk:
[/sıze]

ben teşekkür ederim ama 3,5 g de şebeke hep uzağı arar mesela yanında bi baz istasyonu olsun şebekenin eğer o baz istasyonunda 3,5 g yoksa o baz istasyonundan sinyal almaz 3,5 g sinyali olan bi baz istasyonunda sinyal bulmaya çalışır telefon

'Patron

'Patron

Üye
benim hep cift modda.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
ben teşekkür ederim ama 3,5 g de şebeke hep uzağı arar mesela yanında bi baz istasyonu olsun şebekenin eğer o baz istasyonunda 3,5 g yoksa o baz istasyonundan sinyal almaz 3,5 g sinyali olan bi baz istasyonunda sinyal bulmaya çalışır telefon

Bu Dediğin Doğru Bak Bi Kere Başıma Gelmişti

----------Eklendi @ 15:02:06 ---------- Yazıldı @ 14:55:46 ----------

benim hep cift modda.

Hem Çok Şarj Yiyo Hem De Bi E Oluyo Bi 3.5G Oluyo O Olmasa İşte

• Beğen
Tepkiler: GLADYATÖR1581
--Usta--

--Usta--

Üye
Benden size tavsiye beyler.Nokia En hızlı şekilde nete bağlanmak istiyorsanız şebeke türünü UMTS Yapın ve Yüksek Hızlı veri bağlantısı AÇIK olsun :oke::oke:

• Beğen
Tepkiler: Febris

zatenosman

Üye
Ozaman bende bilmeyenler olabileceğini düşündüm için bişey ekliyim 3.5 G aslında 3G plus(3g+) anlamına geliyo :)

SilentOne

SilentOne

Üye
illede yüksek hız ve daha az şarj gitmesini istemiyorsan menü-)ayarlar-)bağlantı-)şebeke-)şebeke modu-) umts yap tmm dır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt