Bilgisayar uzmanlarına sesleniyorum, benim laptop açılırken
BOOTMGR eksik
Yeniden başlat: Ctrl + alt + delete diyor.
Nasıl kurtaracaz beyler bunu
Bellek hatalarını arattırıyorum bakalım bitince buna geçeyimBurada anlatım var abi. Başlangıç onarma yapman gerekiyor. Windows DVD var mı?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Peki abi.Sana yazılan eleştiri mesajlara cevap yazma lütfen Kemal
ahh dostum ahh ilk olduğum zamanlar çekemeyenler konu açmışlardı aldırma söylenenlere kulağını tıka iyi olanı kap çekemeyenler çok oluyorPeki abi.
Bilgisayar uzmanlarına sesleniyorum, benim laptop açılırken
BOOTMGR eksik
Yeniden başlat: Ctrl + alt + delete diyor.
Nasıl kurtaracaz beyler bunu

Kemal bunlar seni sakın üzmesin bugün olan mevzuların seninle alakası yok. Seni bahane ettiler, her fırsatta yönetimi eleştiren tipler bunlar 1 tane daha var bunlardan onu göremedim bugün hayret. Sakın ola şevkin kırılmasın senin yerine olsam bu söylenenlere onları çalışmalarımla pişman ederdim. Biz sana güvendik bölümü sana emanet ettik, henüz test moderatör olsan da bu süreci başarıyla atlatacağından eminim. Bir zamanlar Maxicep PC bölümünde efsane olmuş isimler vardı her türlü sorunu olan sırf bu arkadaşlardan yardım almak için üye olurlardı, umuyorum ki sen de bu arkadaşlar gibi efsane bir isim olacaksın.Peki abi.
Kemal bunlar seni sakın üzmesin bugün olan mevzuların seninle alakası yok. Seni bahane ettiler, her fırsatta yönetimi eleştiren tipler bunlar 1 tane daha var bunlardan onu göremedim bugün hayret. Sakın ola şevkin kırılmasın senin yerine olsam bu söylenenlere onları çalışmalarımla pişman ederdim. Biz sana güvendik bölümü sana emanet ettik, henüz test moderatör olsan da bu süreci başarıyla atlatacağından eminim. Bir zamanlar Maxicep PC bölümünde efsane olmuş isimler vardı her türlü sorunu olan sırf bu arkadaşlardan yardım almak için üye olurlardı, umuyorum ki sen de bu arkadaşlar gibi efsane bir isim olacaksın.
oğuzhanmıydı oğuzcanmıydı tam hatırlayamadım ama?Biliyorum abi. Ben de öyle yapacağım zaten, şu anda PC toplama hakkında faydalı bir flash sunum üzerinde çalışıyorum en geç 2 haftaya akadar paylaşırım umarımKemal bunlar seni sakın üzmesin bugün olan mevzuların seninle alakası yok. Seni bahane ettiler, her fırsatta yönetimi eleştiren tipler bunlar 1 tane daha var bunlardan onu göremedim bugün hayret. Sakın ola şevkin kırılmasın senin yerine olsam bu söylenenlere onları çalışmalarımla pişman ederdim. Biz sana güvendik bölümü sana emanet ettik, henüz test moderatör olsan da bu süreci başarıyla atlatacağından eminim. Bir zamanlar Maxicep PC bölümünde efsane olmuş isimler vardı her türlü sorunu olan sırf bu arkadaşlardan yardım almak için üye olurlardı, umuyorum ki sen de bu arkadaşlar gibi efsane bir isim olacaksın.

Sağol abiKemal hayırlı olsun kardeşim genç beyin lazımdı zatenŞikayetlerinle genelde ben ilgilenirdim şimdi direksiyona sen geç biraz bakalım
![]()
Bayağı bir şikayet yapıyordum, seni de bayağı uğraştırmışımdır 
GörevimisSağol abiBayağı bir şikayet yapıyordum, seni de bayağı uğraştırmışımdır
![]()

Gelin Format Atalım Beraber - MaxiCep Ne kadar gereksiz mesajlarla dolmuş bir konuymuş