Bilişim Profesörü PC Yazılım-Donanım Test Yöneticisi

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Aramıza hoş geldin. Umarım başarılı bir test süreci geçirirsin.

• Beğen
Tepkiler: Bilişim Profesörü

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
hayırlı olsun :)

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Hoşgeldin, başarılar diliyorum :tebessüm:

• Beğen
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bilgisayar uzmanlarına sesleniyorum, benim laptop açılırken

BOOTMGR eksik
Yeniden başlat: Ctrl + alt + delete diyor.

Nasıl kurtaracaz beyler bunu

ANIL

ANIL

Admin

BOOTMGR eksik

Burada anlatım var abi. Başlangıç onarma yapman gerekiyor. Windows DVD var mı?

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Hoş geldin aramıza başarılar diliyorum.

• Beğen
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Burada anlatım var abi. Başlangıç onarma yapman gerekiyor. Windows DVD var mı?

Bellek hatalarını arattırıyorum bakalım bitince buna geçeyim

• Beğen
Tepkiler: ANIL
Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Erol abi aynen öyle başlangıç onarma yapmalısın :oke: Bu arada tebrik edenlere de :tşk:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sana yazılan eleştiri mesajlara cevap yazma lütfen Kemal

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici

BOOTMGR eksik

Bu sorunla karşılaşmadan önce ne yaptın? İşletim sistemi açılışı biostan dvd cd yap değişmiş olmalı yada açılışta usb takılıdır, boot dosyası arıyor ama açılış içinmi yoksa kurulum içinmi deneme yanılma ile halletmen lazım, yani biosu ayarla takılı usab varsa çıkar öyle aç pc i.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu hatayı almadan önce laptop mavi ekran verip resetliyordu sürekli döngü halinde. xp kuruluydu bende xp cd olmadığı için Win 7 cd takıp format denedim. Format yarıda kaldı sonra MGR hatası başladı. Evde flash diskte yok en son çare telefonun hafıza kartını sıfırlayıp hafıza kartından xp yükledim şuan hatasız şekilde açılıyor ama bu sefer de ben küstüm açmıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Reşwan, Bilişim Profesörü, ANIL ve 1 kişi daha
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kemal bunlar seni sakın üzmesin bugün olan mevzuların seninle alakası yok. Seni bahane ettiler, her fırsatta yönetimi eleştiren tipler bunlar 1 tane daha var bunlardan onu göremedim bugün hayret. Sakın ola şevkin kırılmasın senin yerine olsam bu söylenenlere onları çalışmalarımla pişman ederdim. Biz sana güvendik bölümü sana emanet ettik, henüz test moderatör olsan da bu süreci başarıyla atlatacağından eminim. Bir zamanlar Maxicep PC bölümünde efsane olmuş isimler vardı her türlü sorunu olan sırf bu arkadaşlardan yardım almak için üye olurlardı, umuyorum ki sen de bu arkadaşlar gibi efsane bir isim olacaksın.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Kemal bunlar seni sakın üzmesin bugün olan mevzuların seninle alakası yok. Seni bahane ettiler, her fırsatta yönetimi eleştiren tipler bunlar 1 tane daha var bunlardan onu göremedim bugün hayret. Sakın ola şevkin kırılmasın senin yerine olsam bu söylenenlere onları çalışmalarımla pişman ederdim. Biz sana güvendik bölümü sana emanet ettik, henüz test moderatör olsan da bu süreci başarıyla atlatacağından eminim. Bir zamanlar Maxicep PC bölümünde efsane olmuş isimler vardı her türlü sorunu olan sırf bu arkadaşlardan yardım almak için üye olurlardı, umuyorum ki sen de bu arkadaşlar gibi efsane bir isim olacaksın.

Bu eleman bi aralar notebook ve donanım geenelde yönetici olmak için epey mesaj kasıyorsu orda ve bana mesaj atıyordu, zoruna gitmiş olmalı :D oğuzhanmıydı oğuzcanmıydı tam hatırlayamadım ama?

• Beğen
Tepkiler: EroL
Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Biliyorum abi. Ben de öyle yapacağım zaten, şu anda PC toplama hakkında faydalı bir flash sunum üzerinde çalışıyorum en geç 2 haftaya akadar paylaşırım umarım :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Kemal hayırlı olsun kardeşim genç beyin lazımdı zaten :D Şikayetlerinle genelde ben ilgilenirdim şimdi direksiyona sen geç biraz bakalım :D

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Kemal hayırlı olsun kardeşim genç beyin lazımdı zaten :D Şikayetlerinle genelde ben ilgilenirdim şimdi direksiyona sen geç biraz bakalım :D
Sağol abi :) Bayağı bir şikayet yapıyordum, seni de bayağı uğraştırmışımdır :islik

Üst Alt