Bilgisayarınızda Sıklıkla Karşılaştığınız Problemler ve Çözümleri... Kontrol Ediniz...!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Yardımlarımız işinize yaradı mı ?

• Kullanılan toplam oy
    117

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ekledim ortak. 2.Sırada...

fuatfurit

Üye
aranjman'a bak baya geniş düzeyli hepsine bakmadım gerçi bi kaçını kontrol ettim teşekkürler.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim... :oke:

Intergate

Intergate

Üye
gerçekten güzel bir derleme

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:ehe

Flo Rida

Flo Rida

Üye
Teşekkür ederim abi. Bir kaçına bakıyorum. Gerçekten yararlı bilgiler. Arkadaşlarımızın işine yarayacak.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

fuatfurit

Üye
eyvallah sağolasın ... şimdi gündemde bi olay ceyran etti ... onunla ilgili bi link var mı hatırlamıyorum tam olarakta bi saldırı düzenlenmiş ... sizin bilgisayarlarınızı da kullanıp adamın sitesine saldırıda bulunuyor adam sizde aracı oluyorsunuz haberiniz olmadan bi şekilde ip ele geçiriyor bi bakıyorsunuz :D soruşturmaya almışlar türkiye de 195 bin küsür mü kişini bilgisayarına girmişlerdi sanırım tam manasıyla hatırlamıyorum işin aslı ...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim... Söylediklerinin şuan konumuz ile hiç alakası yok... ;)

akilane1990

Üye
beyler kolaygelsin sizin siteye yeni üye oldum ve fast video upload for facebook isimli programı sizin verdiğiniz linkden indirdim fakat program lisans şifresi istiyor bunu ücretsiz halletmenin yolu yok mu.:naughty:cvp yazarsanız çok sevinirim yada özel mesaj yollarsanız çok daha makbule geçerseniz zatı muhteremler.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Burada tam sürüm program paylaşımı yasaktır. Google' dan araştırınız...

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Süper bir index olmuş..

Teşekkürler

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Arkadaşlar linklere dikkat edin.Bozuk linkler var mesela bilgisayarın hızını eski haline getirmek diye linkin download linki bozuk

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
Emeğine sağlık kardeşim bir best of konusu harbiden güzel olmuş.....

LEVİS506

LEVİS506

Üye
tşk

xLEPRECHAUNx

xLEPRECHAUNx

Üye
Elinize sağlık,güzel toplama olmuş.

Üst Alt