Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisayarınızda Sıklıkla Karşılaştığınız Problemler ve Çözümleri... Kontrol Ediniz...!!!
Teşekkür ederim abi. Bir kaçına bakıyorum. Gerçekten yararlı bilgiler. Arkadaşlarımızın işine yarayacak.
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Rica ederim...
fuatfurit
Üye
eyvallah sağolasın ... şimdi gündemde bi olay ceyran etti ... onunla ilgili bi link var mı hatırlamıyorum tam olarakta bi saldırı düzenlenmiş ... sizin bilgisayarlarınızı da kullanıp adamın sitesine saldırıda bulunuyor adam sizde aracı oluyorsunuz haberiniz olmadan bi şekilde ip ele geçiriyor bi bakıyorsunuz soruşturmaya almışlar türkiye de 195 bin küsür mü kişini bilgisayarına girmişlerdi sanırım tam manasıyla hatırlamıyorum işin aslı ...
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Rica ederim... Söylediklerinin şuan konumuz ile hiç alakası yok...
akilane1990
Üye
beyler kolaygelsin sizin siteye yeni üye oldum ve fast video upload for facebook isimli programı sizin verdiğiniz linkden indirdim fakat program lisans şifresi istiyor bunu ücretsiz halletmenin yolu yok mu.cvp yazarsanız çok sevinirim yada özel mesaj yollarsanız çok daha makbule geçerseniz zatı muhteremler.
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Burada tam sürüm program paylaşımı yasaktır. Google' dan araştırınız...
.eRCaN.
Üye
Süper bir index olmuş..
Teşekkürler
kaygisiz43
Üye
Arkadaşlar linklere dikkat edin.Bozuk linkler var mesela bilgisayarın hızını eski haline getirmek diye linkin download linki bozuk
bbeerrkkaann
Üye
Emeğine sağlık kardeşim bir best of konusu harbiden güzel olmuş.....