Bilgisayarınızda radyo (Gadget) dinleyin hemde nerdeyse tüm radyolar

Sponsorlu Bağlantılar

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarınızda radyo (Gadget) dinleyin hemde nerdeyse tüm radyolar

tüm windows sürümlerinde kullanabileceğiniz bütün popüler radyo kanallarını içeren kullanımı çok kolay bir uygulama

Windows Vista, Windows 7 kullanıcıları ve XP kullanıpta sidebar ı zaten yüklemiş olanlar burdan
1mb

Windows Xp kullanıcıları burdan
20 mb

bu arada iyi veya kötü yorumlarınızı bekliyorum:hmmm

• Beğen
Tepkiler: smbg, nuhoglu78, emmi ve 8 diğerleri

Revengeful

Emekli Yönetici
nerde?

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
    Konu Sahibi
buradan indirebilirsiniz eğer dinlemekten hoşlandığınız ama bu radyonun listesinde yer almayan bi radyo varsa pm atın hemen ekleyeyim

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Üzerinde baya çalışmışsın belli oluyor. Ayrıca kullandığın kullanıcı adı da bir acayip geldi.

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
    Konu Sahibi
kardeş şimdi ekledim ya bu ne hız

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Maxi Hız... :naughty:

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
    Konu Sahibi
ya aslında ben bi uygulama alıp gidecektim ama maxi cep manyak bi yer gidemedim :D yeni bi kullanıcı adı alacam ama nasıl olcak bilmiyorum

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Negative' ye kişisel isteğini belirten bir Özel Mesaj atarsan kullanıcı adı almana gerek kalmaz. Şuanki kullanıcı adını istediğin bir kullanıcı adı ile değiştirir...

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
    Konu Sahibi
yazdım umarım değiştirir bıktım bu saçma nickten

izmirligenc

izmirligenc

Üye
bune yaa:ehe:kop::kop: gorunce degisecektir nickini olsun bakip cikcak olsan bile bakip cikacam yazaydin yaw:ehe:ehe o anda brinemi kizdin ne :d:

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
    Konu Sahibi
bune yaa:ehe:kop::kop: gorunce degisecektir nickini olsun bakip cikcak olsan bile bakip cikacam yazaydin yaw:ehe:ehe o anda brinemi kizdin ne :d:

ne denediyem kullanımda dedi :off:sinir oldum:vur bende salladım ölesine ama değişirse güzel olcak:heyo:

Revengeful

Emekli Yönetici
ondan başka bişey deneseydin bari :)

seminay

Üye
arkadaşım çok güzel bir çalışma olmuş yalnız radyo eklemek için url adresi lazım onları nasıl bulabiliriz mesela akra fm -moral fm

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
    Konu Sahibi
url adresleri bunlar ekleyemezsen yaz eklenmiş halini yollayım gadget in

mms://94.75.240.130/moralfm
mms://74.52.239.50/akracanli

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Şimdi indirdim test ediyorum hoşuma gitti. :oke:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Ekran görüntüsü ekledim... :oke:

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeşim tüm gün bilgisayar başında olupta bi ekran görüntüsü ekleyecek kadar zaman ayıramadım yav :ağlarım: saolasın

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Rica ederim... :oke:

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
    Konu Sahibi
16 kişi indirmiş ama sadece 2 yorum var lütfen yorum yapın ya bunu geliştirmek için yayınladım ben yorum yapmazsanız nasıl geliştirecem :ağlarım:

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Teşekkürler emek vermişsin saol.

Üst Alt