Bilgisayarınızda Hangi Oyunlar Var

ekran görüntüm böyle. bence biten oyunlar hemen silinmeli

Tepkiler: ozakin70

MaxiHan

Üye

Hitman sıkıcı geldi bana

RaplexTR

Üye
TORCHLİGHT 2 (ölürüm bu oyuna) , Pes 2013 , Euro truck simülator 2 , Nfs Mostwanted

smh60

Üye
Crysis 3 - Fifa 13 - Pes 13 - Assassins Creed 3 - Call of Duty MW3 ve 9 - Far Cry 3 - GTA IV

xmustx

Üye
Resident evil revelation fakat oynamıyorum

Uhops

Üye
Gta IV-far cry3-crysis3-lef4dead2- serious sam 2 ve 3- need for speed run ve mw 2012-dead ısland riptide- trackmania 2 canyon- crysis 2-portal2-gta san anderas var fakat pc gene bozulcak gibi gene format yiyecek heralde

Gta IV-far cry3-crysis3-lef4dead2- serious sam 2 ve 3- need for speed run ve mw 2012-dead ısland riptide- trackmania 2 canyon- crysis 2-portal2-gta san anderas var fakat pc gene bozulcak gibi gene format yiyecek heralde

napıyorsun makineye anlamadımki aynısı bende var o kadar zorladım bilmem naptım senden çok önce aldım senin kadar format atmadım

Invoke

Üye
AC3
Proto2
Skyrim
Dota2
Skyrim Legendary Edition
Portal2
WorldofWarcraft
Lotr conquest

Uhops

Üye

napıyorsun makineye anlamadımki aynısı bende var o kadar zorladım bilmem naptım senden çok önce aldım senin kadar format atmadım

ne yaptığı bende anlayamıyorum. Win7 zaten hdd'de yüklü geç açılıyordu şimdi 20dk uğraşıyorum
setup yüklerken toolbar bile yüklemiyorum nerden geliyo böyle şeyler anlamıyorum netten bişeyde indirmiyorum.

Pes 13 Gta San Andreas Metin2 18 Wheels Of Steel American Long Haul

Pes 13, Gta San Andreas, Sniper ghost Warrior, Baatlefield 3, Football Manager 2013 ve tabiki FLIGH SIMULATOR

ozakin70

Üye
An itibari ile NFS RİVALS de eklendi

ozakin70

Üye
ekran görüntüm böyle. bence biten oyunlar hemen silinmeli
Aynen katılıyorum gereksiz yere alan isgal etmeye gerek yok ben guncellikten yanayim biten veya sevmedigim oyunu siler tekrarda yuklemem tek bir istisna var oda GTA serisi ilk sefer gorev oynarim sonrasinda mod lari kurup online

orxan_92

Üye
Pes 2013,Fifa 14(pes oynamaktan vakit kalmiyor fifaya) COD MW2 (MW3 yukleniyor) Dead island,Resident evil revelation,007 james bond (en son cikan)

öyle işte arkadaşlar bf 3-4 bitti - metro öylesine görmek istedim-medal of honnor öyle bir hevesle yüklemiştim -diğerleri yalan

batilfailed dışında sendekiler ayrıca
1.BLUR
2.GTA 4,5,SAN ANDREAS
3.NFS MW,RUN,RİVALS
4.PLANT VS ZOMBİES
5.SERİUS SAM 2
6.TRNSFORMERS THE GAME
7.JUST2
8.THE AMAZİNG SIPİDERMAN
9.PUNİSHER(CEZALANDIRICI)
10.ASPHALT7( WİN 8 MAĞAZADAN )
11.X-MEN ORİGİNGS WOLVERİNE
Bunlarda benim bilgisayardan aklıma gelenler

ETS 2 - PES 13 - PES 14 - BLUR - NFS U2- CS 1.6 -CS GO - NARUTO SHİPPUDE - NARUTO - GTA SA - GTA SA B13NFS - F1 2012 - AOE 2 HD FORGOTTEN