ponçikEnişte
Üye
Niye oyun kısayolu atarsınız masaüstüne anlamam. Benim masaüstünde normalde Bilgisayarım, LoL ( masaüstünde oyun direk, yoksa açılmıyor ). Ve !!! ( klasörün adı !!!, ad yok o klasöreiçinde böyle internet explorer, not belgeleri, linkler falan var ) var. 3 tane, elimde olsa 2 yaparım. Bir de yandaki şerit var. Onu bile kaldırmayı düşünüyorum. Araç çubuğunu da gizlerim. Ben masaüstüne gittiğim zaman o manzara fotoğrafı görülecek . Kısayol atmam, direk bilgisayarımdan giderim. Kısayol atsam bile ona da bir klasör atarım onun içine koyarım kısayolları. Niye böyle bir şey yaparsınız anlamıyorum ben, kısayol ama bence görsel zevki bozuyor.
valla ben sadece oyunların kısayollarını en alta diziyorum kategorili şekilde, oyunlarımın göz önünde olması hoşuma gidiyor. sağ tarafta da sürekli göz önünde olmasını istediğim gadgetlarım mevcut. manzaram zaten arka planı süslüyor, tam ekran manzara bakmak için PCmi değil digital foto. çerçevemi kullanırım. zaten internetti oydu buydu derken arkaplanı kaç dk görebiliyorum ki
- - - Eklendi - - -
kısayollar düzenli olduğu sürece görsel zevki bozmayacağını düşünüyorum. zaten abartı sayıda bi oyun arşivim de yok. alt 2 satırı kısmen kaplıyor o da manzaraya engel değil.
Herkesin kendi düzeni var...
prostreet pişmanlıktır (bence) denemeye değmez. en iyisi most wanted (ilk versiyonu)far cry3 bitti az önce şöyle eski nfs serilerine bakıyorum şu pro streeti bi deniyim bakayım
prostreet pişmanlıktır (bence) denemeye değmez. en iyisi most wanted (ilk versiyonu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?