Bilgisayarınız Otomatik Açılsın ©pcm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarınız Otomatik Açılsın ©pcm
Bilgisayarınızın istediğiniz saatte açılmasını ister misiniz? Cevabınız evet ise bu konu tam size göre. Bu yazımızdaki bilgiler ışığından bilgisayrınızı istediğiniz günde, saatte açabilirsiniz.
Geçtiğimiz günlerde bilgisayarımızı otomatik olarak nasıl kapatcağımızı ele almıştık. Bu defa nasıl otomatik açacağımızı ele alacağız.
Öncelikle hiçbir ek yazılım kullanmazdan Bios&#39;dan açılış saati ve tarihini ayarlayabiliriz. Bios&#39;a girmek için bilgisayarımızı yeniden başlatıp "Del, Esc, F1, F2, Ctrl+Esc veya Ctrl+Alt+Esc" tuş kombinasyonlarından bios markanıza uygun olanı kullabilirsiniz. Bios&#39;a girdiğimizde karşımızdaki seçeneklerden Power Management Setup seceneğini açıyoruz.<div align="center"></div>
"Resume by Alarm" seceneğini geliyoruz ve aktif hale getirmek için "enabled" sceneğini seciyoruz.Artık zaman girebilir ve bilgisayarımızın otomatik açılmasını sağlayabiliriz.
<div align="center"></div>
Zaman işlemini ayraladıktan sonra bios ayarlarını kaydedip cıkıyoruz. "Bios bana göre değil daha kolay bir yolu yok mu?" diyenler için küçük bir yazılımla yukarıdaki işlemleri rahatça yapabiliriz.

Öncelikle yapmamız gereken yine Bios&#39;daki, "Resume by Alarm" seçeneğini aktif(enabled) hale getirmemizdir. Daha sonra Auto Power On & Shut-Down programını kurup gerekli ayarlamaları yaparak, bilgisayarımızı istediğimiz günde istediğiniz saate açabilirsiriz.
Program ile bilgisayarımızı istediğiniz saate açabilir, kapatabilir,y eniden başlatabilir, bekleme moduna alabilir, program çalıştırabilir/sonlandırabiliriz. Böylelikle uzaklarda bile olsak, işlemlerimizi otomatiğe bağlayabiliriz.

Öncelikle Auto Power On & Shut-Down programını çalıştırıyoruz.

Yukarıdaki "1, 2" ile işaretli olan alanlarda isteğimize göre seçenekleri belirleyip 2 nolu alandaki "Add" seçeneğine tıklıyoruz. Aşağıdaki ekranlar sırasıyla gözükecektir:
<div align="center">http://www.turktekno.net/images/a2.gif</div>

Ayarlamalarımızı yaptıktan sonra "Finished" seçeneğine tıklıyor ve keyfimize bakıyoruz.(turktekno)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Hmm bu gece deneyecem bunu..

Tşk..

irun

irun

Üye
eline sağlık süper bilgi

kikaksk

kikaksk

Üye
vay cok güsel ya eline sağlık....

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
güzel program,indiriyorum ne olur ne olmaz

iceboy

iceboy

Üye
Ellerine saglik cok guzel bir bilgi. Bi gun muhakkak lazim olur...

Yalniz bir sorun var. Programi indirmek icin linke tikladigimda su uyari geliyor:

Uzaktan link koruması vardır. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ilgili dosyaya ulaşabilirsiniz.

Nedeni nedir????????

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
Programı Verdiğim Site Link bağlantısını engellemiş.

buyrun Kendi Sayfalarından İndirin

iceboy

iceboy

Üye
Eyvallah, sagolasin...

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
<div class='quotetop'>(iceboy &#064; Mar 18 2006, 02&#58;48 AM) [post=299870]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Yalniz bir sorun var. Programi indirmek icin linke tikladigimda su uyari geliyor:

Uzaktan link koruması vardır. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ilgili dosyaya ulaşabilirsiniz.
[/b][/quote]
işte o linki takip edip programlar kısmında artınca program karşına geliyor önce link ölü sanmıştım,sonra linke tol verdim ve indirdim

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(DeRMaNTeS &#064; Mar 18 2006, 03&#58;09 AM) [post=299880]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(iceboy &#064; Mar 18 2006, 02&#58;48 AM) [post=299870]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

[/b][/quote]
işte o linki takip edip programlar kısmında artınca program karşına geliyor önce link ölü sanmıştım,sonra linke tol verdim ve indirdim
[/b][/quote]

Yorulmasınlar Diye ben Ekledim 2 mesaj yukarısı

tofy

Üye
güzel bir programmış hemen indiriyorum
sağol

gknky

gknky

Üye
saolasın kardeş.
bunu daha önce biyerde görmüştm

XMEN_43

XMEN_43

Üye
saolasıınnn

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Kardeş çok Saol Süper Bir Bilgi Işime Yarar Herkesin Yarar

mazlum04

Üye
eyvallah her şey için sonsuz teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt