bilgisayarın masaüstü çok geç geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ydgr4

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarın masaüstü çok geç geliyor
bilgisayarın masaüstü çok geç geliyo ekran açılıyo hoşgeldiniz yazısından sonra ama simgeler hiç bişey çalışmıyor. Görev yöneticisini açıyorum kullanılan ram 113mb yani daha hiç bişey başlamamış halde. forumlardaki Herşeyi denedim olmuyor. Sadece format kaldı onu yapmadan farklı bi çözüm soyleyebilecek olan var mi.

Avunyali

Üye
Ekran Kartına Çok yükleniyor Olabilir .. Benimde Geç Geliyor Bende ona bakarsan 8 gb RAM var :) Ekran Kartını Değiştireceğim ..

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
başlat>çalıştıra gir.msconfig yaz enter'a bas.Gelen sayfada başlangıcı tıkla.Ordaki gereksiz olan herşeyin tikini kaldır.Uygula, tamama bas.Yeniden başlat pc'yi.Daha sonra internetten combofix isimli programı indir.Onu çalıştır.Combofix çalışırken internet dahil hiç bi program açık olmasın.Tüm programları kapat.Combofix kendisi bişeyler yapacak.Yeniden başlatacak falan.En son karşına bi rapor sayfası getirecek.O gelene kadar hiç müdahale etme pc'ye.Sorunun bu şekildede düzelmezse format atacan mecbur.

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
spy ghost

spy ghost

Üye
başlat>çalıştıra gir.msconfig yaz enter'a bas.Gelen sayfada başlangıcı tıkla.Ordaki gereksiz olan herşeyin tikini kaldır.Uygula, tamama bas.Yeniden başlat pc'yi.Daha sonra internetten combofix isimli programı indir.Onu çalıştır.Combofix çalışırken internet dahil hiç bi program açık olmasın.Tüm programları kapat.Combofix kendisi bişeyler yapacak.Yeniden başlatacak falan.En son karşına bi rapor sayfası getirecek.O gelene kadar hiç müdahale etme pc'ye.Sorunun bu şekildede düzelmezse format atacan mecbur.
teşekkürler bu sayede ben de bakım yaptım bilgisayara tek sorun bulduğu yer userinit.exe adlı hizmet programı oldu zaten birkaç bakım programı kullansam da combo.fix de birşeyler yaptı

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
teşekkürler bu sayede ben de bakım yaptım bilgisayara tek sorun bulduğu yer userinit.exe adlı hizmet programı oldu zaten birkaç bakım programı kullansam da combo.fix de birşeyler yaptı

Rica ederim kardeşim

Metin MF

Metin MF

Üye
format at kardeş

ydgr4

Üye
    Konu Sahibi
combofixi deneyim bakalım onu denemedim yine olmazsa artık format...

ydgr4

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar denedim Herşeyi olmadı format attım olay Tamam aynı sorunu yasayan arkadaşlar format atın kurtulun.. Herkese teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt