valla arkadaşlar ben bahsi geçen programı kullanmadım şuanki işletim sistemim win7 içinde benzeri var zaten ama uzuunca xp kullandım benzerlerini kullansamda bu xp programlarının ve hızlandırıcı programların ya bir yere kadar yada yüklediğin yere kadar yani ivedi olmuyor genel olarak sadece bazı sistem programlarının yerini başa alıp şişmeyi yok ediyor pc de kasmıyor bazılarıda disk birleştiriyor ama çaktırmıyor yedek alıp devamlı formatlamak yada ücretsiz olan
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu programdan temizlik yapıp ardından tamir başadönmüşcesine yakın bir performans olur ama dediğim gibi nekadar yaparsan yap ilk formatkadar iyi ve hızlı olmaz sdece bir arkadaşımız shanexp demiş doğru çok başarılı bir format cd si ama oda eskidi şuan oserinin sonu shanexp reoadlet ama bulman bayağı zor son serisi nerdeyse hint kumaşı tabi hepside gerçeği deyil seriyi kullananlar ayırt edebiliyor birde işlemciyi yakmaz burası yanlış olmuş onuda düzeltim arkadaşın eyer siteden izin gelirse sonserinin link lerini burda veririm ama yasak olduğu için bişey yapamıyorum kolay gelsin umarım yardımcı olabilmişimdir