Bilgisayarımın ekranında penncerem aktifken kendiliğinden pasif hale geçiyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

thadlumodel

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarımın ekranında penncerem aktifken kendiliğinden pasif hale geçiyor?
arkadaşlar yaklaşık bir haftadan beri var bu sorun! herhangi bir pencere açıkken sanki ben mause ile başka yere tıklamış gibi pencerem pasif hale geliyor.bu msndede aynı. ben yazı yazdığımı sanıyorum fakat ekran pasifleşmiş. Şu anda bile arada pasifleşiyor tıklayıp devam etmek zorunda kalıyorum..yardımlarınızı bekliyorum teşşekkürler!|-)

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Arka planda çalışan bir yazılım işlem yapmaya çalışıyor olabilir...Çalışan uygulamalarınızı gözden geçirin...Virüs ihtimali de var...Birde eğer laptop kullanıcısıysanız touchpad e istem dışı temas etmediğinizden emin olun...

thadlumodel

Üye
    Konu Sahibi
ah çok özürdilerim masa üstü bilgisayar kullandığımı eklememişim..masa üstü kullanıyorum..bu arada """Çalışan uygulamalarınızı gözden geçirin""" yazmışsınız bunu nasıl yapıcam! :) komik bi soru belki ama ...:vur

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Bunun için görev yöneticisine bakabilirsiniz...Veya Başlat/Çalıştır a msconfig yazın , üst sekmede Başlangıç satırına gidin...Burada size yabancı gelen uygulamalara gözatın...Buradaki yazılımlar sistem açılışında otomatik çalışırlar...Çalışmasını istemediklerinizin işaretini kaldırın...Veya tanımadığınız servisler varsa onları da kaldırın...Virüs olabilirler...Tabi tanımadığınız her dosya virüs değildir...Buna da dikkat edin...

thadlumodel

Üye
    Konu Sahibi
çok saolun ilgilendiğiniz için hallettim çok şükür.. superantispyware diye bir program vardı onu indirip çalıştırdım bilgisayar nasıl kusursuz çalışıyordu bu zaman kadar anlayamadım doğrusu tüm kötü yazılımlar vardı! :D silindi çok şükür..şu an sorun kalktı.demekki virüs yapıyormuş..:oke:

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Rica ederim...Bu sorunun 2 sebebi vardır...%50 ihtimal arka planda aktif olan herhangi bir yazılımın işlem yapmaya çalışması , diğer %50 lik ihtimalde virüs vb. zararlılardır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt