L-LumieRe
Üye
bozuk mal saatıgını ilk defa senden duydum. doğrudur fabrikasyon hatasıyla birkaç hatalı ürün çıksada hemen değişimini yapıyorlar merak etme
doğrudur indirim internetten alışveriş için. ama 2 haftada bir mağazalarda da %25 indirim geçerli oluyor.
sistemi gidip vatandan aldıgından orda toplattırırsın. kasayı birleşik bir şekilde alır gelirsin tüm kutularını flnda istersin olur biter
AMD intel konusunda. bütçeni 2000 TL üzerine çıkarmadıktan sonra intel almanın anlamı yok
Çok sağ ol bana bayağı yardımcı oldun. Bu toplama işlemi için para alıyorlar mı peki?
Teşekkürler.
- - - Eklendi - - -
Peki ben bunları topladığımda windows kurulu olarak mı gelecek yoksa ben mi kuracağım? Ben kuramam da hiç bilmiyorum. Ama bilgisayarcı tanıdığım var yani biliyim de
Peki bu özelliklere sahip bir laptop bulabilir miyim? Yani oyun oynayabileceğim hizlı oyun videoları cekebileceğim 2.000 lirayi gecmemek şartı ile
en ucuz 2200 olması lazım.
Link verebilir misin?
link veremem ama adı MSI GE60 i7 gxt660m
Vatan'da var mı?
- - - Eklendi - - -
Bide bu %25 indirim ne zamana kadar devam edecek?
her hafta sonu indirim var. vatanda bitmediyse olması lazım
Bi görseydim nasıl bir şey olacağını keşke.
- - - Eklendi - - -
Bu mu acaba ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
evet bu model i5 li modlide var ayrıca windows suz yani freedos alınca daha ucuz
O laptopa vereceğin paraya yazık
şimdi Freedos şöyle oluyor içinde yüklü olarak Windows işletim sistemi olmuyor. bu sebepten windows parası da olmuyor.
daha ucuza geliyor. vatanda satılan windowslu modeli yani windows parası dahil..
aynı modeli PCDEPO sitesinde freedos olarak satıyorlar.
mesela i5 linkini verdin sen. orda vatanın şuanki %25 indirimiyle bile 2131 TL
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buda pcdepo linki aynı pc sadece freedows yani windows 8 değil.. 1950 TL sen alıp windows 8 kuracaksın
windows varsa 200 TL fark çıkıyor... vatanın indirimi bile kurtaramıyor aradaki farkı. normalde windows farkı 500 TL civarı
ayrıca yüklü gelen windows 8 pekte iyi değil... Mad Eagle moderetörümüz i7 li windows 8 aldı ama içindeki windows 8 i silip kendisi win8 yüklediberaber gelen windows8 in bir anlamı yok açıkcası
cidden alacaksan pcdepo güvenli bir firma tereddütün olmasın
Neden yazık olsun anlamadım. Her yere baktım yorumların hepsi olumlu videolara baktım performansları çok iyi. Çantasını da çok beğendim. Bence tam benlik çok kullanışlı. Hem madem yazık benim istediğim özelliklere göre öner bir tane.
- - - Eklendi - - -
PCDepoda ürün stoklarda bulunamadı diyor :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?