Estağfurullah birşey bildiğimiz yok, sadece tepkiye karşılık çıkıştım. Neyse 5700 serisinden bir kart alıp takarsanız hem sisteminiz DX 11'in nimetlerinden faydalanır hemde performansınız artar. Baştaki o takılmalar ise bir çok faktöre bağlı olabilir. En güzeli kartınızı aldıktan sonra temiz bir Windows 7 64 bit kurarsınız sorununuz kalmaz.
bide açılırkenki takılmalar pc mi ilk aldığım gün yoktu 3-4 ay geçti gine yoktu pc ye format attım ve açılrken toplar böyle ve geç gelemeye basşladı eskiden windows açılıyor yazısı gelirgelmez takıntısıs ve hızlı birşekilde birleşiyordu lütfen yardımcı olun...
bide açılırkenki takılmalar pc mi ilk aldığım gün yoktu 3-4 ay geçti gine yoktu pc ye format attım ve açılrken toplar böyle ve geç gelemeye basşladı eskiden windows açılıyor yazısı gelirgelmez takıntısıs ve hızlı birşekilde birleşiyordu lütfen yardımcı olun...