DarKeXRam
Üye
-
Konu Sahibi
-
Pcnin miladı dolmuş overlock zor iştir sana tavsiyem temiz bir format at anti virüs yükleme pcne sadace c ye deepfreze yükle
sana avg free antivirusu öneririm hem bedava hemde sistemi fazla yornuyor ve bahsettiğin cr@ck silme olayını da sana sormadan yapmıyor yapsa bile geri alabiliyorsun virus kasasından...
----------Eklendi @ 14:16:26 ---------- Yazıldı @ 14:11:07 ----------
sana avg free antivirusu öneririm hem bedava hemde sistemi fazla yornuyor ve bahsettiğin cr@ck silme olayını da sana sormadan yapmıyor yapsa bile geri alabiliyorsun virus kasasından...
----------Eklendi @ 14:17:23 ---------- Yazıldı @ 14:16:26 ----------
avastı yükle sonra pcnın imajını al 60 günlük yükle ama avastı avast süresi bittiğinde imaj at tekrar 60 gün oluyorVirüs prog. olarak AVAST kullanın derim.. Nod 32 idare ederdi fakat virüslere karşı pek etkili değildi.. Kaspersky ' i yükledim berbat , sistemi kastı , sürekli güncelleme hatası .. Daha sonra AVAST ı yükledim , 1 Yıl ücretsiz kayıt aldım , tüm virüslere karşı son derece etkili.. Pc rahatladı
olabilir tabi galiba senin pc masüstü kasayı açıp fanı temizleyebilrsin ayrıca işlemcinin soutucu kısmındaki peteklerin aralarınıda temizlemelisin..Virüs programı konusunda pek bi endişem yok lisanslı olsa bile internette nerdeyse hepsinin ******leri mevcut :P
Benim derdim işlemci çarpanının 13ün altına inmemesi. Biostaki gelişmiş işlemci teknolojilerinin hepsini tek tek denedim hiçbiri sonuç vermedi.
Acaba işlemci boştayken eskisi kadar soğuk çalişmiyor ve bu yüzden çarpanı düşürmüyor olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?