CaglarReyiz
Üye
-
Konu Sahibi
-
hocam dalgamı geçiyorsun sen
Uçururya uçurur
Eyvne korkuyon yaindir rahat rahat oyna
gta 5 normal de kasmadan oynarsın.
ama yüksekte biraz kasma ve donma olabilir.diğerlerinde sıkıntı olmaz
Call of Duty Serisini kaldırır bence 1 den basla
3 yok zaten
1 2 4 5 6 7 8 9 10 11
sadece modern le bitirme black ops da alır black ops 2 de alır worl at war da alır...
alırda alıro sistem bende olcak var ya
düşük ayardamı oynuyorsun ?Benim bu sistem gta5 i 2k da bile açıyorsa, senin sistem hayli oynatır
intel g3220 3ghz
gtx 960 4gb gdrr5 128bit
8gb ddr3 1600mhz
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kardeş videoyu izlemedinmi, bütün oyunlar ultra ayarlardadüşük ayardamı oynuyorsun ?
maalesef 4.nesil desteklemiyor anakartım :/ anca i7 veya i5 3.nesil alabilirimDestekliyorsa ilerde i5 takarsın 4. nesillerden
Benim bu sistem gta5 i 2k da bile açıyorsa, senin sistem hayli oynatır
intel g3220 3ghz
gtx 960 4gb gdrr5 128bit
8gb ddr3 1600mhz
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
maalesef 4.nesil desteklemiyor anakartım :/ anca i7 veya i5 3.nesil alabilirim
ohohohohohoho bune la pentinyum işlemci ile adam gta5 oynuyor benım açtıgım forum konusuna bak sımdı hay allah yaw bosu bosuna telas yaptık
Oyunu oynatan ekran kartı işlemci değilmaalesef 4.nesil desteklemiyor anakartım :/ anca i7 veya i5 3.nesil alabilirim
ohohohohohoho bune la pentinyum işlemci ile adam gta5 oynuyor benım açtıgım forum konusuna bak sımdı hay allah yaw bosu bosuna telas yaptık
Sizin pc gta 5 i normal-high ayarlarda (texture normal ayarda ve msaa kapalı olmak şartı ile) 60fps oynaya bilirsinizSistem özelliklerim
* Gigabyte z77 ds3h anakart
* 12 gb ram
* MSI GTX 750 Ti OC Gaming 2 gb 128bit
* Intel i3 3220 3.nesil 3.30 ghz 4mb 4 çekirdek
İndirmek istediğim oyunlar : NBA 2K16....GTA 5....Call Of Duty Modern ...Battlefield Hardline...
Oynamak istediğim şekil şu ultra ve highta gözüm yok..mediumda oynasın kasmasın yeter...ne diyorsunuz ona göre download yapacağım ?
Nasıl hediye geldigtx960 ekran kartı yanında batman yeni oyunu hediye geldi, 28 ekimde güncelleme geldi, oyun ultra ayarlarda sabit 60 fps yakın alıyorumvideoda çektim, güncelleme önceki oyun felaketti, kasım kasım kasılıyordu, şimdi ise tık yok
Mayıs ayında aldık, o zaman the wicher 3 veya batman oyunu hediye idi, şimdi ise başka bir oyun hediye ediyorlar, bu sürekli değişiyor.Nasıl hediye geldi
Merak ettim
Oyun kodu nasıl alıyoruzMayıs ayında aldık, o zaman the wicher 3 veya batman oyunu hediye idi, şimdi ise başka bir oyun hediye ediyorlar, bu sürekli değişiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?