Bilgisayarı Hazırda Bekletme nasıl yapılır

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gizemlirap

gizemlirap

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarı Hazırda Bekletme nasıl yapılır
ewet arkadaşlar şimdi sizden bir ricam olcak benim bilgisayarım ilk aldığımda söyle bir bekleme yapıyordu şimdi bekleme tuşuna basıp bilgisayar kapanıyordu ama bilgisayarın fişi filan çıkartığımda bekleme deil kapanıyordu.araştırdım araştırdım ama bulamadım sadece bulduğum
masaüstü/sağ tıkla özellikler/ekran koruyucu-güç/hazırda beklet düğmesine tıklama ve tamam
ama ben bunu istemiyorum.lüften aranızda bilen varsa yazsın.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Yazdıklarınızdan hiçbirşey anlamadım...Yapmak istediğiniz tam olarak nedir ?...Bilgisayarınızı hazırda bekletmek mi ?...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Konu ilgili bölüme taşınmıştır...

gizemlirap

gizemlirap

Üye
    Konu Sahibi
ewet haklısınızdır.anlatmak istediğim bilgisayar bekleme yaparken kapansın ancak fiş çekerken veya elektrik kesildiğinde kapanacak normal bir şekilde.

--------------- Ekleme ---------------

peki ben size söyle diyim bilgisayar hangi yollarla bekleme yapılır.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Anladığım kadarıyla yazıyorum...

Başlat'a tıklayın , Bilgisayarı Kapat butonuna tıklayın , karşınıza 3 seçenek gelmesi lazım...Beklemede , Kapat ve Yeniden Başlat şeklinde...Burdan Beklemede seçimini yaparsanız bilgisayarınız varsayılan ayarlarıyla beklemede kalır...

gizemlirap

gizemlirap

Üye
    Konu Sahibi
Ancak pc o zaman kapanmıyor işte

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Hazırda beklet modu PC' nin kapanması anlamına gelmez arkadaşım. Hazırda bekleme modunda pc ram' i kapatır ram' deki bütün bilgileri HDD' ye aktarır. Bu sayede ram çalışmaz ve normal halinden daha az güç tüketimine geçer. PC' nin normal moduna geçirdiğinde ram için gerekli olan bütün bilgileri HDD' den alır ve ram' in çalışmasını sağlar. Artık PC direk olarak ram' den çalışmaya başlar...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Kardeşim bir karar ver...Yapmak istediğin nedir ; hazırda bekletmek mi , kapatmak mı ?...
Önce
peki ben size söyle diyim bilgisayar hangi yollarla bekleme yapılır.
diyorsun , sonra
Ancak pc o zaman kapanmıyor işte
diyorsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt