ajanumut Üye Ne zamandandır böyle bir program arıyordum. Çok saol. Lazım oluyordu. Malum oyun oynuyorum ve rapidden indirmeler yapıyorum. Limit doluyordu. Çok saol
Ne zamandandır böyle bir program arıyordum. Çok saol. Lazım oluyordu. Malum oyun oynuyorum ve rapidden indirmeler yapıyorum. Limit doluyordu. Çok saol
xsabitx Üye Tuncay.erol' Alıntı: Sağol yılardır aradığım program Genişletmek için tıkla ... aynen çok tesekkurler
Tuncay.erol' Alıntı: Sağol yılardır aradığım program Genişletmek için tıkla ... aynen çok tesekkurler
CABBAR Üye Kablosuz bağlantıda kullanabilir miyim ? Ben üniversitenin internetin kullanıyorum orada kullanabilir miyim ?
Kablosuz bağlantıda kullanabilir miyim ? Ben üniversitenin internetin kullanıyorum orada kullanabilir miyim ?
PROTON1 Üye İyi güzel hoş yaparsında birden fazla text box kullanıp işlem komutu için"tamam"butonu koymanın mantıgı ne? pc başında yokken jdownloader direk resetleme yapmasını istiyorum
İyi güzel hoş yaparsında birden fazla text box kullanıp işlem komutu için"tamam"butonu koymanın mantıgı ne? pc başında yokken jdownloader direk resetleme yapmasını istiyorum
iyikötüçirkin Üye eline koluna sağlık kardeş 1 reb atarım ben buna - - - Eklendi - - - reb atamadım ama begendım