300w üstünde vestel yazıyor 7 yıl oldu pc alalıİçimden bir ses power diyor kaç watt ne zamandır kullanıyorsun markası ne ?
7 yıl iyi dayanmış miladı dolmuş olabilir. Anlamanın tek yolu var format atacaksın hala resetliyorsa bilki power. Benim eski pcde everest vardı 250'lik 2 senede bir yapardı bunu300w üstünde vestel yazıyor 7 yıl oldu pc alalı
power 300wFanları yağla
İşlemci fanını sök macunu kontrol et
Power kaç walt
Ve kullandigin donanimi buraya yaz
Olmazsa parcalari dene önce ekran kartını cikar
Onboardda dene olmazsa ram skoru degistr gene olmazsa PM at beraber halledelim
işte onboardEkran kartin varmi
anlamadım. kendiliğindenmi çalısıyor derken ?Anladım kartınız yok ram slot degistirdinizmi yoksa kendiligindenmi calisiyor
Daha önceden 1 gb ram vardı sonra aynısından 1 tane daha aldım taktım başka birşey yapmadımYani bir işlem yapmanız degilmi kasaya
Bende 250 Watt Var300 w power mi kaldı![]()
Fanları yağla
İşlemci fanını sök macunu kontrol et
Power kaç walt
Ve kullandigin donanimi buraya yaz
Olmazsa parcalari dene önce ekran kartını cikar
Onboardda dene olmazsa ram skoru degistr gene olmazsa PM at beraber halledelim
Yag dedigimiz sey fanin arkasindaki amblemin altindaki bosluga sıkılır fanın ici yglanir yagi dısa sıkılmaz dısına sprey sıkılır ve tozu cekmezfanları yağlaması daha kötü olur... yağ tozu daha çok çekiyor. benim ekran kartı öyle mesela. fanı durduruyorum kasadan gelen gürültü yarı yarıya azalıyo
Yag dedigimiz sey fanin arkasindaki amblemin altindaki bosluga sıkılır fanın ici yglanir yagi dısa sıkılmaz dısına sprey sıkılır ve tozu cekmez