bilgisayar parça yükseltme yardım edin!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berkan16

berkan16

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayar parça yükseltme yardım edin!
Windows XP SP3 PENTİUM 4 CPU 2.26 Ghz - ANAKART FUJİTSU SİEMENS D1675 - 512 MB RAM - 40 GB Harddisk - (en kötüsüde=) Nvidia geforce MX/MX 400 64 MB Ekran Kartı olan bi bilgisayarım var.Call of duty 2 oynarken bile çoğu zaman ekran ağır hareket ediyor. 2 sorum olacak:

1- 512 Mb AGP ekran kartı alıcam bu özellikde bi bilgisayara hangi marka/model ekran kartı gider artı max 100 tl olucak.

2- Benim ayrı ayrı 2 adet 256 MB RAM lerin üzerinde DDR yazıyor ben 2 GB DDR2 ram alıp taksam olur mu?

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
ddr2 desteklemiyor diye bilioyorum bu anakart

alacagn ekran kartı en az böyle olmasi gerekir bence

erdovan

Üye
Windows XP SP3 PENTİUM 4 CPU 2.26 Ghz - ANAKART FUJİTSU SİEMENS D1675 - 512 MB RAM - 40 GB Harddisk - (en kötüsüde=) Nvidia geforce MX/MX 400 64 MB Ekran Kartı olan bi bilgisayarım var.Call of duty 2 oynarken bile çoğu zaman ekran ağır hareket ediyor. 2 sorum olacak:

1- 512 Mb AGP ekran kartı alıcam bu özellikde bi bilgisayara hangi marka/model ekran kartı gider artı max 100 tl olucak.

2- Benim ayrı ayrı 2 adet 256 MB RAM lerin üzerinde DDR yazıyor ben 2 GB DDR2 ram alıp taksam olur mu?
ram lerin üstünde yazar ddr 2 ve herzi yada alcagın zaman remleri de götür oyun icin remi yükselt ekran kartınında bit degeri yüksek olsun ati radeon hd 3650 128 bit iyidir ama paran varsa sistemi bastan topla senin sistem agp eski sistem parcaları daha pahalı taksitle topla yenisini şimdi rem alıcaksın 80-90 lira ekrankartı alıcan 100 lr yı gecer sonra yeni oyunları oynamak istiyceksin sistem yetersiz kalıcak sen bilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...