diyorumki şu .jar uzantılarının içindeki .class dosyalarını parçalasak içine bilgisayar oyunlarının dosyalarını yazdırsak ekran boyutu acaba hangisi uygun gider 240*320 mi yoksa 176*208 mi benim telefon 176*208 destekliyor ama hangi çözünürlüğü kullansam acaba.dll dosyasını al pro ile parçala sonra diğer dosyaları parçala istediğin resimleri ekle![]()

ben bilmiyorum![]()

yok ya ben carbide de .sis i parçalayıp .sisx yazdırıp 1110 da çalıştırdım geçen günolmazki![]()
olmazki
---------- Eklendi @ 21:56:01 ---------- Yazıldı @ 21:54:58 ----------
Diablo III ü yaptım yakında çıkıcak![]()
ya silkroad diye bir oyun var biliyor musun ? Simdi ılk silkroad çok zordu ama simdi çok çakma oyun çıktı örneğin my gameroad desırex mrsro legendsro nefer sro ve daha bılmedıklerım bır oyun yapma bu kadar basıt mı ? Basıtse bende kendı sromu kurayım :Pyok ya ben carbide de .sis i parçalayıp .sisx yazdırıp 1110 da çalıştırdım geçen gün
sen biliyorsun demekkiya silkroad diye bir oyun var biliyor musun ? Simdi ılk silkroad çok zordu ama simdi çok çakma oyun çıktı örneğin my gameroad desırex mrsro legendsro nefer sro ve daha bılmedıklerım bır oyun yapma bu kadar basıt mı ? Basıtse bende kendı sromu kurayım :P
tamam serkeş şakayı anlamadın gidiyorum ben
oyun değilki o..
---------- Eklendi @ 22:08:31 ---------- Yazıldı @ 22:07:42 ----------
taklitler aslını yaşatır![]()

tamam serkeş şakayı anlamadın gidiyorum ben![]()

Ben bilgisayar oyunu yapmayı bil-
miyorum.

gitme yahu bende sana şaka yaptım![]()

aramiza hosgeldin
---------- Eklendi @ 22:37:03 ---------- Yazıldı @ 22:36:10 ----------
bende 1 taklit yapayim da aslini yukseltmeye katkim olsun![]()

yap ama yapım için SerkeŞ Games yazmak zorundasın![]()

evet 2 gün sonra gta 5'i çıkartıcam

sen söylediğim oyun nasıl yapılıyor anlat yazmayan ne olsun![]()

tek başına yapamazsınki
önce oyunu yaratmalısın, karakterlerinden menüsüne, atmosferinden fizik motoruna herşeyini yapıcaksın, sonra serverlara kurcan, ondan sonra üyeliğini sistemini falan halletcen..
kaç kişilik ekipler çalışıyor tabi![]()

Hoşbuldum. Nasılım?
---------- Eklendi @ 23:01:39 ---------- Yazıldı @ 23:01:23 ----------
Pardon nasılsınız diyecektim![]()