Bilgisayar Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

yagizuyar7

yagizuyar7

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayar Önerisi
Arkadaşlar, şuan lise 2deyim ve AutoCAD kullanmaktayım ve bunu üniversitedede kullanıcam gibi görünüyor. Ama şuanki bilgisayarım pek yeterli değil. Günlük kullanımda ihtiyacı görsede büyük boyutlu uygulamalarda vede oyunlarda kasmalar yaşıyorum. Sizce Apple Macbook Pro yada Air alsam beni uzun yıllar götürüp işimi görür mü? Yoksa sizin bana önerebiliceğiniz en fazla 2000 tl fiyatlı dizüstü bilgisayarlarda varmıdır? Önerilerinizi bekliyorum :D

mabdussamed

mabdussamed

Üye
AutoCAD için iyi bir grafik kartı ve ssd ikilisinin olduğu modellere bak

yase1503

Üye
AutoCAD için aman aman bir grafik kartı ve ssd ye ihtiyacın yok ama ileride sende 3d Max kullanacaksan ekran kartı ve işlemci önemli olur ramda öyle ama dersenki ben sadece AutoCAD kullanıcam ve bana 2-3 sene götürsün sonra icabına bakarım dersen orta halli bir laptop çok rahat iş görür ama tavsiyem sana madem MacBook alacak kadar paran var MacBook almak yerine ki gereğinden fazla pahalı adam akıllı bir laptop al ve 3d Max te de kullan

• Beğen
Tepkiler: yagizuyar7
yagizuyar7

yagizuyar7

Üye
    Konu Sahibi
AutoCAD için aman aman bir grafik kartı ve ssd ye ihtiyacın yok ama ileride sende 3d Max kullanacaksan ekran kartı ve işlemci önemli olur ramda öyle ama dersenki ben sadece AutoCAD kullanıcam ve bana 2-3 sene götürsün sonra icabına bakarım dersen orta halli bir laptop çok rahat iş görür ama tavsiyem sana madem MacBook alacak kadar paran var MacBook almak yerine ki gereğinden fazla pahalı adam akıllı bir laptop al ve 3d Max te de kullan
gayet mantıklı aslında ama macbook'u 1700 e buldum ondan onu tercih ediyorum o paraya apple'ın yanına dahi yaklaşamam bildiğiniz üzere ama tabi başka alternatifler vede orta halli pcler işimi görebilir 2-3 sene :D

yase1503

Üye
MacBook donanım olarak çok fazla birşey vermiyor tabi tercih senin ama madem öyle 400-500 daha koyup yapabiliyorsan adam akıllı birşey al ha şu da var hiç bir laptop masa üstünün yerini tutamaz özellikle Max falan düşünüyorsan

Takipçi Satın Al

Üst Alt