Bilgisayar Kullanmadan En Basit Şekilde Tüm Symbian Telefonları Hackleme (Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
bende daha önce yaptım tarihde değiştirdim ama olmuyor deneme süresi bitmiş :( ne yapabiliriz bilen varmı

EliteHunting

EliteHunting

Üye
aynen 2.99 euroya satın alınacak diyor onuda almıyor acil yardım pls

----------Eklendi @ 20:08:16 ---------- Yazıldı @ 20:05:50 ----------

tarih değiştirme işlemi ile de olmuyor

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
kaç defa format attım az daha dead oluyordu tel ama artık 25.007 de rompatch ve antivirüs programları ile olmuyor.yada yüklendikten sonra tel kendini sürekli resetliyor.... :(

cigoli068

cigoli068

Üye
teskkurler kares

55lim

Üye
oluyor arkadaşlar tekrar tekrar deneyin önce yükleyin sonra tarihi değiştirin ben yaptım bayramınız mübarek olsun bu arada

Asteroid9

Asteroid9

Üye
telefona bi zararı olmaz ya da garanti gitmez dimi?

----------Eklendi @ 18:55:09 ---------- Yazıldı @ 17:23:54 ----------

Hackledim c6–01 anna ve unsignedleri yükleyebiliyorum. :tşk:

xelarpic

Üye
5800 XM de C: disk e yükleyince oldu bende teşekkür ederim , bu arada siteye girince sahtekarlık uyarısı veriyor girene kadar 50 takla attım yönetimin haberi vardır heralde ama söliyim yinede.

----------Eklendi @ 14:02:16 ---------- Yazıldı @ 13:59:40 ----------

pardon sahtekar değilde saldırgan site diyor :D

elyesa49

elyesa49

Üye
eywallah kardeş süper açıklamışsın..ellerine sağlık..

SHS

SHS

Üye
çok yararlı bi konu:tşk:

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
teşekkürler

EliteHunting

EliteHunting

Üye
kesinlikle olmuyor

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Teşekkürler kardeş,eline sağlık..

hamatilli

Üye
arkadaşlar s60v5 de sorunsuz telefonum 5228 dir mükemmel bunu yapana sonsuz tşk allah ne muradın varsa versin bu hack umarım hep burada kalır herkes faydalanır cooooooookkkkk sağollun

ilqs

ilqs

Üye
Sensation Hocam çok sağolasın c5-03 denedim sorunsuz =)

fofan

Üye
olmuyor kardes 5530 var quarantina ya tıkladımı uygulamadan atıyo sureklı

yasarca

yasarca

Üye
arkadaslar zamanı 1 ay geriye alıp yuklerseniz hiç problem olmuyor işlem tamamlanınca zamanı düzeltebilirsiniz

kemalbn

Üye
Vallahi tek kelime ile mükemmelsiniz. Inanin 2 günden beridir bu programi ariyordum. Allah hepinizden razi olsun. Allah sizlei basimizdan eksik etmesin. Calismalarinida basarilar dilerim....

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Tyrann

Tyrann

Üye
umu dosyasını kaldıracağımda 3 tane dosyası çıkıyor hepsini de kaldırcak mıyım?

ahmtdgn_1984

Üye
telefonun tarihini 22/10/2011 yap

----------Eklendi @ 12:13:21 ---------- Yazıldı @ 12:11:41 ----------

bir tane dosya kalıyor evet onuda uygulama yöneticisinden kaldır tamamdır

Valla Helal Olsun Yazılımı Kurmadan Önce Tarihi 22.10.2011 e Aldım Ama Kurduktan Sonra Yine Trial Süresi Bitti Dedi Bende Programı Kapatıp Taskman İle Daha Önce Olmayıpta Umu yu Kurunca Çalışmaya Başlayan 2 Tane Process i Sonlandırdım Sonrada Tarihi 02.10.2011 e Aldım ve Evet Şu Anda Yine Çalışıyor ve Yine Hacklenmiş Durumda :DDD İşiniz Gücünüz Rast Gelsin Arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: taner6720 ve Sensation
scicek35

scicek35

Üye
Dostum C7 Şuan itibariyle kurmuş bulunmaktayim ve sanırım işe yaradı kuramadıgım sertıfıka hatası aldıgım 1 ürünü kurdu :) tesekkurler.

• Beğen
Tepkiler: Sensation

Üst Alt