Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisayar Kullanmadan En Basit Şekilde Tüm Symbian Telefonları Hackleme (Anna, S^3, S60v5, S60v3)
Sponsorlu Bağlantılar
Nextman
Emekli Yönetici
bende daha önce yaptım tarihde değiştirdim ama olmuyor deneme süresi bitmiş ne yapabiliriz bilen varmı
EliteHunting
Üye
aynen 2.99 euroya satın alınacak diyor onuda almıyor acil yardım pls
kaç defa format attım az daha dead oluyordu tel ama artık 25.007 de rompatch ve antivirüs programları ile olmuyor.yada yüklendikten sonra tel kendini sürekli resetliyor....
cigoli068
Üye
teskkurler kares
55lim
Üye
oluyor arkadaşlar tekrar tekrar deneyin önce yükleyin sonra tarihi değiştirin ben yaptım bayramınız mübarek olsun bu arada
Asteroid9
Üye
telefona bi zararı olmaz ya da garanti gitmez dimi?
Hackledim c6–01 anna ve unsignedleri yükleyebiliyorum.
xelarpic
Üye
5800 XM de C: disk e yükleyince oldu bende teşekkür ederim , bu arada siteye girince sahtekarlık uyarısı veriyor girene kadar 50 takla attım yönetimin haberi vardır heralde ama söliyim yinede.
eywallah kardeş süper açıklamışsın..ellerine sağlık..
SHS
Üye
çok yararlı bi konu
ŞenolTÜRK
Üye
teşekkürler
EliteHunting
Üye
kesinlikle olmuyor
TeAmo42
Üye
Teşekkürler kardeş,eline sağlık..
hamatilli
Üye
arkadaşlar s60v5 de sorunsuz telefonum 5228 dir mükemmel bunu yapana sonsuz tşk allah ne muradın varsa versin bu hack umarım hep burada kalır herkes faydalanır cooooooookkkkk sağollun
ilqs
Üye
Sensation Hocam çok sağolasın c5-03 denedim sorunsuz =)
fofan
Üye
olmuyor kardes 5530 var quarantina ya tıkladımı uygulamadan atıyo sureklı
yasarca
Üye
arkadaslar zamanı 1 ay geriye alıp yuklerseniz hiç problem olmuyor işlem tamamlanınca zamanı düzeltebilirsiniz
kemalbn
Üye
Vallahi tek kelime ile mükemmelsiniz. Inanin 2 günden beridir bu programi ariyordum. Allah hepinizden razi olsun. Allah sizlei basimizdan eksik etmesin. Calismalarinida basarilar dilerim....
Tyrann
Üye
umu dosyasını kaldıracağımda 3 tane dosyası çıkıyor hepsini de kaldırcak mıyım?
Valla Helal Olsun Yazılımı Kurmadan Önce Tarihi 22.10.2011 e Aldım Ama Kurduktan Sonra Yine Trial Süresi Bitti Dedi Bende Programı Kapatıp Taskman İle Daha Önce Olmayıpta Umu yu Kurunca Çalışmaya Başlayan 2 Tane Process i Sonlandırdım Sonrada Tarihi 02.10.2011 e Aldım ve Evet Şu Anda Yine Çalışıyor ve Yine Hacklenmiş Durumda DD İşiniz Gücünüz Rast Gelsin Arkadaşlar
scicek35
Üye
Dostum C7 Şuan itibariyle kurmuş bulunmaktayim ve sanırım işe yaradı kuramadıgım sertıfıka hatası aldıgım 1 ürünü kurdu tesekkurler.