Bilgisayar Kullanmadan En Basit Şekilde Tüm Symbian Telefonları Hackleme (Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

Hüseyin ağrı

Üye
öncelikle teşekkür ediyorum 5800a umuyu telefon hafızasına yükledim her şeyi anlatıldığı gibi yaptım ve telefondan kaldırdım ama sıra rom patcher i yüklemeye gelince sertifika istiyor yardımcı olursanız sevinirim tskler

ünal051

ünal051

Üye
teşekkür 5800 v52 de oldu :)

• Beğen
Tepkiler: Sensation

ramadism06

Üye

n97 mini de denedim artık unsigned uygulamar çalışıyor çok çok çooooooooookkkkkkkkkkkk saol sensation

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Yaa lütfen yardm edin nokia E71 kullanıyorm bulunduğum semtte net kullanan yok dolayısyla da wifi seçince ağ bulunamdı diyor artı normal wap falan seçince kntr olmadığı için öyle bekliyor ve ben buraya gelince

((( 3."Enter your product " yazısı ekranını
hiç ellemeden Ok deyin. )))

ok falan diyemiyorm ok yok ama cancel yazısı var ona tıklayınca da programdan çıkıyor lütfen yardm

55lim

Üye
Yaa lütfen yardm edin nokia E71 kullanıyorm bulunduğum semtte net kullanan yok dolayısyla da wifi seçince ağ bulunamdı diyor artı normal wap falan seçince kntr olmadığı için öyle bekliyor ve ben buraya gelince ((( 3."Enter your product " yazısı ekranınıhiç ellemeden Ok deyin. ))) ok falan diyemiyorm ok yok ama cancel yazısı var ona tıklayınca da programdan çıkıyor lütfen yardm
internet olmadan olmaz kardeş internet şart

----------Eklendi @ 16:45:21 ---------- Yazıldı @ 16:41:51 ----------

enter product e dokunmadan ok de diyosunda bende ok yok napcam
internet bağlantını kontrol et

enforcer15

Üye
Arkadaslar acelemi acele bi cevap ıstıyorum yetkili kişiden...
Ben telefonu daha alalyı 3 ay oldu sımdı unsigned programlarını yuklmeek ıstıyorum onun ıcınde haclemem gherekıyor bu yolla hacklıyecem ama heckleyınce garantısı gıdecek. Geri denus yolu varmı bu ısın kesin olacak ama yaanı kvk ya goturdummu ben bu telefonu alamam demıyecek bı cozum..
Yani sunu demek ıstıyorum ben telefonu hacklersem gerı eskı halıne getirebilrimöiyim nasılll???? acele soyleyın yapmam laızm suan

hamdi mert

hamdi mert

Üye
abi YA SUNUN KODUNU VERIN

stoch94

Üye
kardeş 5800 v52 oldu çok sağol ama bişey sorcam programın mantığı nedir???

cakabey52

cakabey52

Üye
Arkadaslar acelemi acele bi cevap ıstıyorum yetkili kişiden...
Ben telefonu daha alalyı 3 ay oldu sımdı unsigned programlarını yuklmeek ıstıyorum onun ıcınde haclemem gherekıyor bu yolla hacklıyecem ama heckleyınce garantısı gıdecek. Geri denus yolu varmı bu ısın kesin olacak ama yaanı kvk ya goturdummu ben bu telefonu alamam demıyecek bı cozum..
Yani sunu demek ıstıyorum ben telefonu hacklersem gerı eskı halıne getirebilrimöiyim nasılll???? acele soyleyın yapmam laızm suan

Arkadaşım Ben daha önce diğer yollarla telefonumu hacklemiştim ve bir gün telefonu garantiye tamire verdim ve adamlar bana orjinal yazılım kullanın dediler o kadar. yani garantide herhangi bir problem olmadı.

Bu arada telefonum 5800 v.52 ve sorunsuz hacklendi.

• Beğen

ibrahimarabaci

Üye
nokia n8 symbian anna sürüm 024.001 başarılı :)

• Beğen

tohonour_77

Üye
ellerin dert görmesin işe yaradı n8 unsigned yükliyebiliyorum artık cok teşekkürler tekrardan emeğine sağlık

• Beğen

namxes

Üye
kardeş UMUNokia'yı kurarken sertifika hatası veriyor. Ona naapcaz?? N78..

alayisyan024

alayisyan024

Üye
N8 OK Allah razı olsun

rinti

rinti

Üye
n7 mini tabi ki başarısız....

BrainFree

BrainFree

Üye
Olmadı Kardeş
Nokia E63 RM-437 2011 Haziran 3 üretim

55lim

Üye
kardeş UMUNokia'yı kurarken sertifika hatası veriyor. Ona naapcaz?? N78..
o nasıl oldu ya anlamadım ama fresigner programı yükle onunla sertifikala bu yolla bazı programlarda sertifikalanıyo ama onunda signed olanini bul sitede vardı olursa bak olmazsa başka yerden bul önce umunokıa programını yüklemen lazım cevap yaz kardeş olacakmı bizde faydalanmış oluruz .programın kullanımı sitede açıklanmış

handsomeismail1982

handsomeismail1982

Üye
az önce yaptım oldu çok tesekkür ederim Allah razı olsun

winston-63

Üye
teşekkürler

Üst Alt