Selam Kardeş Allah senden razı olsun çok büyük bir sorunumuzu hallettin tüm S60_V5 Kullanıcıları adına sana teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar dilerim.
hay allah razı olsun senden kardeşim.E6 bile hacklendi.çektiğim çileyi okumak istersen yılların nokiacısının neler çektiğini http://www.maxicep.com/cep-telefonl...ilmiyor-orn-e6-00-a-5-546825.html#post3885142 buradan anlarsın.toplam 4 sayfa zaten.sayfa sayfa yaptığım açıklamaları dikkate al,çünkü symbianı kırmak iyice zorlaştı ama sayende imkansızlaşmadı.10 gündür eziyet çekiyordum.2011 model nokia alıcıları dikkate alsın lütfen.
bunun üzerinede yaptığım bir uygulamayı paylaşayım.garanti hack'in tadına varılsın.
5 ay önce paylaştığım juck hack programınıda üstünede uygulayın.saolsun arkadaşımızın bulduğu yöntemin üzerine bunuda uyguladım.sonuç sınırsız.anlatım aşağıda,sadece sırasıyla uygulamaları kurun,sertifika anlatımımı geçin.o eskidendi.çünkü artık sertifika veren site yok.6 ayrı siteden 1,5 aydır sertifika gelmedi bana.
kardeş gerçekten teşekkürler okadar yol denedim ya eksik oldu yada olmadı.Bu yol ile çalııyor ttpod music bile çalıştı ya inanamıyorum son suz teşekkürler