Bilgisayar Kullanmadan En Basit Şekilde Tüm Symbian Telefonları Hackleme (Anna, S^3, S60v5, S60v3)

ben denedim oldu çok saol usta

Tepkiler: Sensation

rinti

Üye
hocam n97 mini de uyguladım hersey çok güzel gidiyordu fakat rom patcher da sertifika sorunu ile karşılaştım yükleyemedim ne yapacağım şimdiden teşekkür ederim

hersey iyi gidiyoken rom patcher sertifika hatası verdi napcam bi yardım pls. tel: c5-03 son sürüm

Iqt

Üye
teşekkürler işe yaradı n97

rinti

Üye
bende neden sertifika sorunu verdi acaba n97 mini diye mi acaba bir cevap verebilecek yokmu

nokia c6 ve c7 anna işletim sistemi version 24.1 sonuç süper

kardeş çoook teşekkür ediyorum nokıa n86 da oldu sorunsuz tüm hack yapamayan arkadaşlar denesin anlatılaları harfiyen yapın oluyor

rinti

Üye
ya bu sapla samanı ayırmak kadar zor değil ki harfiyyen yapın diyorsunuz yani bi nevi yapamayanları yerine koyuyorsunuz yaptım olmadı diyorum işde rompatcher sertifika sorunu veriyor konuyu açan arkadaş bakmaz mı bi.....

ellerine saglık kardeşim sayende teli hackledim 6730c teşekkürler

kardesim allah razı olsun cok süper oldu. işe yarıyor c5-03

kaya301

Üye
Merhaba .. ellerine saglık güzel bi paylaşım ama benım bi sıkıntım var RomPatcherPlus_3.1.sisx yarıya kadar geliyor ve yüklenemedi diyor kapanıyo neden olabilir .

restore yerinde error veriyo lütfen yardım

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hata alanlar bir yerde hata yapıyorlar galiba. En baştan deneyiniz ya da diğer yöntemleri deneyin. Çünkü çoğu arkadaş sorunsuz yaptı.

yok hatasız yapıyorum. Hatta diğer verdiğiniz programı da denedim fakat yine restore de tıkandı

yasarca

Üye
eline saglık n8 annada sorunsız çalıştı tesekkürler

55lim

Üye
ben ikinci defa yaptım arkadaşlar formatatmak zorunda kalmıştım c5 model rompatcher sertifika hatası verdi en az on defa denedim tekrar tekrar yaptım ilk programın son adımlarına dikkat edin

kardeşim telefonum e 71 program ı indirdim seftikat hatası verdi

KaSSaNo

Üye
kardes ellerine sağlık

----------Eklendi @ 13:00:48 ---------- Yazıldı @ 12:59:18 ----------

yalnız trial yazısı vardıya bu demomu

TEŞEKKÜRLER
uyguladım aynen çalıştı lakin yüklediğim programları kaldırınca
gene eski haline döndü, Aslında iyi bir durum herhangi bir nedenle telefonu servise göndermek gerekir ise kaldırıp gönderdiğinizde hack işlemi geri alınmış oluyor

hunter44

Üye
Ellerine sağlık C7'de uyguladım.Sonuç başarılı tüm sertifikasız uygulamaları yükleyebiliyorum.Teşekkürler...