E71'de Adımları takip edip, uyguladım, hiçbir sorunla karşılaşmadım ama hala sertifika sorunu vermeye devam ediyor. 2 programı da telefon hafızasına kaydetmiştim. Bundan dolayı olabilir mi?
rom patcher plus kurdum sonra kaldırdım installerserver indirdim c de kök dizine attım tekrar rom pathter plus kurmaya çalıştım sertifika hatası verdi abicim şunu installer server filan detaylı anlatsan olmazmı sana zahmet bilen var bilmeyen var sana zahmet telim e72 v71.004 versiyonu
Allahını seven lütfen çok rica ediyorum biri bana detaylı yardım etsin telim nokia e72 versiyonu 71.004 yaklaşık 3 aydır denemediğim kalmadı bi türlü hac yapamadım bu formülle hemen hemen herkes bu hack olayını başarmışken yardımlarınızla bende başaranlar arasına dahil olayım.
rom patcher telefon açılışında otomatik çalışacak şekilde ayarlarsanız pilin bekleme süresi neredeyse yarı yarıya azalyor (6700s telefon için 70 versiyon)...Dikkatinize sunarım
5800 DA RomPatcherPlus_3.1.sisx dosyasını önce setifika hatası verdi yüklemedi , sertifikaladım kurmaya çalıştım güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı içerik yüklenemez dedi.