UpOneTR
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sicaklikla alakali bir sorun değilHocam ısı değerleri durduk yerde artmaz. Aç herhangi bir oyunu oyna 2-3 dk sonra durdurmadan aşağı in . Bak bakalım sıcaklık varmı ?
Olabildiğince hızlı servise göndermeni öneririm , elektriksel bir arıza ise daha büyük sorunlara sebep olabilir. Ben şahsen yaşadım kısa devreden kaynaklı işlemciyi yakmaya kadar giden bi olay başıma geldi... Sadece kablo değişimi sorunu çözebilcekken nelere mal oldu bana ...
Bilgisayarı vermeni öneriririm. Sorun kısa devre ise herhangi bir parçadan da kaynaklı olabilir. Bence genel bi baksınlar. Sonradan pişman olma
Neyi servise vercem ?
Kime vercemBilgisayarı vermeni öneriririm. Sorun kısa devre ise herhangi bir parçadan da kaynaklı olabilir. Bence genel bi baksınlar. Sonradan pişman olma
her parçayı kendim topladımcasper falan ise garantiye ver yok toplama ise aldığın yere yada herhangi bir bilgisayar tamircisine ama tanıdık veya iyi bir tamirciye verebilirsin
ahahahO zaman işlediğin günahlar için biraz dua et ve affolunmayı dile , bilgisayarı kurtaramıcaz bari kendini kurtar
Haydi İnşallah sorun çözülür.ahahah
bakalım cddeki sürümü kurdum daha sonra o kendi güncelledi 1 saat oldu bişey yok
4 saatin sonunda yine verdi o hatayi ekran gitti ve geldiHaydi İnşallah sorun çözülür.
ahahahhahSana kalıcı bir çözüm buldum :Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
sonucu haber verirsen svinirim
mantıklıOnboard kullanmayi denedin miOnboard kullanarak sorunun ekran kartindan mi kaynaklandığını anlayabilirsiniz
OB daha hızlı şuan sanki nedeninin bilmiyorum ekran kartını hemen iade edeyim tam 14 gün oldu umarım hepsiburada sorun çıkarmazOnboard kullanmayi denedin miOnboard kullanarak sorunun ekran kartindan mi kaynaklandığını anlayabilirsiniz
Bekliyorum ama daha bisey yokResimdeki hatayi verdimi yine?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Su anda onboard olarak kullaniyorsun degil mi?Bekliyorum ama daha bisey yok
Evet kartı çıkardım hepsiburadaya mesaj attim geri iade edip gt630 alcamSu anda onboard olarak kullaniyorsun degil mi?
Bakalim sorun %100 ekran kartindan mi kaynaklaniyormus anlayacağız.Evet kartı çıkardım hepsiburadaya mesaj attim geri iade edip gt630 alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?