Bilgisayar ara ara takılıyor ! Yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

tory1tory

tory1tory

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayar ara ara takılıyor ! Yardım lütfen
Benim sorunum biraz değişik aslında Mesela bir oyunda değilken internette gezerken 2-3 dk da bir 5 snyeliğine fare dona dona ilerliyor ( takıla takıla ) oyunlarda ise 20 snyede bir 5 snyeliğine takıla takıla ilerliyor fare-klavye hepsi birlikte ve bunlar olurken birşey gözlemledim CPU kullanımı 90 larda geziyor takılma geçince yeniden 20lere dönüyor ( nette gezerken mesela ) Lütfen yardım edin sorunsuz oynadıgım pes 2013 ü artık oynayamıyorum bu sorun yüzünden...!!

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Saniyorum truva ati yada keylogger yemissin, takilma surelerinde ise topladigi verileri logger'in sahibine yolluyor. Cpu kullanimida yukseldigi icin boyle bir sonuca vardim. Combo fix'i guvenli modda calistirip viruslerden kesin olarak kurtulabilirsin. Ayrica konu yeri yanlis.

bycoo32

bycoo32

Üye
maxihan ın dedıgını yap olmassa sorun asırı ısınmadanda kaynaklanıyor olabılır. Bu ayda normal.ıslemcı uzerındekı pasta bıtmısse sogurması zor oluyordur

tory1tory

tory1tory

Üye
    Konu Sahibi
maxihan dediklerini deniyeceğim .

- - - Eklendi - - -

@maxihan denedim kardeşim ama devam ediyor ! :( :@

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Ben pek donanimsal oldugunu sanmiyorum. Canli bir linux dagitimini bilgisayarinda dener misin? Eger ayni sorun linuxdada devam ediyorsa o zaman donanimsal diyebilirim.

tory1tory

tory1tory

Üye
    Konu Sahibi
linux nedir kardeş hiç denemedim ve bilmiyorum

- - - Eklendi - - -

bide link felan versen indirmek için

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Burada konumdan faydalanabilirsin, ama sen try ubuntu (veya hangi dagitimi kullaniyorsan) secenegini sececeksin. Bilgisayarina kurmadan deneyeceksin.

tory1tory

tory1tory

Üye
    Konu Sahibi
Acaba ben direk pc me durmucaksam nasıl yapıcam ? :islik

hikmet366

hikmet366

Üye
ram ı tak çıkar eğer fazlalık soketlerden bırine tak yani eski ram yuvasından çikart başka yuvaya tak bir dene

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Acaba ben direk pc me durmucaksam nasıl yapıcam ? :islik

Cdye linux dagitimini yazdiktan sonra (usb de olabilir) bilgisayarini cd veya usb den boot et, zaten acilirken secenek soracak sana, sen denemek ile ilgili olan secenegi sececeksin, ayni donma sorunu linuxda olmuyorsa sorunun yazilimsal oldugunu anlariz ve ona gore yardimci olabiliriz.

tory1tory

tory1tory

Üye
    Konu Sahibi
ayrıca ben de bu sorun 2 ay öncesindede vardı format atmıştım ve düzelmişti yeniden başladı

hikmet366

hikmet366

Üye
bir daha format aT ve ram ı başka sokete tak

Üst Alt