Bilgi Yarışması | Beta Tester Aranıyor

Sponsorlu Bağlantılar

kesasd

kesasd

Üye
    Konu Sahibi
Bilgi Yarışması | Beta Tester Aranıyor
Merhabalar,

Uzun zamandır markette kaliteli ve soru bankası bir o kadar geniş bilgi yarışması mevcut değil. Bende bu alandaki ihtiyaçları karşılamak üzere bir uygulama geliştiriyorum. Uygulamayı yazmadan önce yeterli soru sayısına sahip olmamız gerekiyor. Bu amaçla bir web sayfası kurdum. Beta tester olmak isteyen arkadaşların buradan bizlere soru gönderebilecekleri bir platform yazdık.

Bu web sitesi üzerinden soru gönderebilir ve çeşitli işlemler yapabilirsiniz. Her kullanıcı maalesef üyelik alamamaktadır. Beta tester üyelikleri bizzat tarafımızdan verilmektedir. Bu nedenle bilgi yarışması için soru göndermek isteyen, programın beta tester sürecinde yer almak isteyenlerin bizimle iletişime geçmesini istiyoruz. Uygulamyı 1$ üzerinden satışa sunulması planlıyoruz. Beta tester arkadaşlar markette beta sürecini açtığımızda uygulama son halini alana kadar bu uygulamaya ücretsiz sahip olacaklar. Beta uygulamaları markette gözükmemektedir. Vereceğiniz hotmail hesabınızla bu uygulamayı telefonunuza indirebileceksiniz ve uygulama sadece size gözükecek ve diğer Beta Tester'lara. Windows Phone telefonunuza kayıt olurken verdiğiniz hotmail adresinizi bize ulaştırmanız yararlı olacaktır. Aksi halde telefonunuza uygulamayı yükleyemeyebilirsiniz.

Soru göndermek için :
Beta Tester olmak için başvuru : ve [email protected]

Yukarıdaki yerlerden veya forumdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY

ÖEY

ÖEY

Üye
Hayırlısı olsun ve çok kolay gelsin sizlere :) Telefon servisten bir gelsin de zaman olursa katılım da bulunabilirim:oke:

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Uzun yıllarını bilgi yarışmalarına vermiş biri olarak yardımcı olmayı isterim.
Ancak işlerimi toparlamak için biraz daha zamana ihtiyacım var.:oke:
İnşallah başarılı ve güzel bir çalışma çıkar ortaya.
Kolaylıklar diliyorum.

tgoksen1

Üye
online olabilir mi bunu yapacak varmı babayiğit

kesasd

kesasd

Üye
    Konu Sahibi
Sistemimiz şuan için online ve hizmet vermeye hazırdır. Yapım aşamasında olan 2 adet bölümü mevcuttur. Hızla bu bölümler üzerinde çalışmaktayım. Beta tester olmak isteyen toplamda 5 gönüllümüz var. Düşünce olarak birçok kategori üzerinden soru almayı planlıyorum "Genel Kültür, Magazin, Spor, Tarih" vb.. Uygulamanın son haline kadar Beta Tester olan herkes ücretsiz edinebilecek bu uygulamayı.

kesasd

kesasd

Üye
    Konu Sahibi
Beta Tester hesapları an itibariyle dağıtılmıştır. Mail kutunuzu kontrol ediniz. Junk/Gereksiz klasörüne bakmayı unutmayınız. Şu durumda bize hızla soru gönderilmesi ve uygulamanın bir an önce geliştirilmeye başlanması gerekiyor. İlk önce tester arkadaşlarımızın bizlerde dahil olmak üzere bir soru bankası veritabanı oluşturması şart ki uygulamayı geliştirebilmek mümkün olsun.

Üst Alt