Bildirim alamama sorunu için anket [Sonuçlar]

Sponsorlu Bağlantılar

kaltintop

kaltintop

Üye
    Konu Sahibi
Bildirim alamama sorunu için anket [Sonuçlar]
selam millet,

aklımda şöyle bir fikir var. acaba bu sorun herhangi bir uygulama yüzündenmi? herhangi bir uygulama tüm sistemi mi bloke ediyor? diye test etmeye karar verdim bir anket oluşturdum. telefonumdaki şüphelendiğim uygulamaları listeledim. sizlerde sizde bulunan uygulamaları ankete işaretleyebilirseniz sonuçlara göre uzun soluklu bir test yapmayı düşünüyorum

ankete katılacak arkadaşlardan ricam listedeki uygulamalar bildirim alamadıklarınızı değilde, telefonunuzda olanların hepsini işaretleyin. çünkü dediğim gibi yazdığım listedeki herhangi bir uygulama tüm sisteme etki edip bildirimleri bozuyor olabilir diye düşünüyorum.

benim telefonumda da bildirim problemi var. bu nedenle elimdeki tüm uygulamalar listede.

anket bu adreste. şimdiden teşekkürler

===== Sonuçlar =====

Ankete 83 kişi katıldı katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum grafikleri aşağıda veriyorum. grafiklerden gelen sonuçlara göre uygulama testlerime başlıyorum. maalesef ki htc kullanıcıları ya ilk aşamada düştükleri için ya da hiç katılmadıkları için ankette yoklar. ilk aşamada düştülerse sorun nokiadan kaynaklanıyor olma ihtimali doğuyor.

sonuçlar bunlar sırada testlere başlama zamanı.

ÖEY

ÖEY

Üye
Hayırlısı olsun, ben katılmıştım. Arkadaşlar çok uzun sürmüyor zaten, 2-3 dakikanızı ayırıp Kemal'e destek olun:oke:

• Beğen
Tepkiler: kaltintop
kaltintop

kaltintop

Üye
    Konu Sahibi
htc kullanıcılarını da bekliyoruz bu arada. anket sıralamasında ufak bi terslik yapmışım sanırım önce telefonu sonra bildirim sorunu olup olmadığını sorsam daha mantıklı olabilirdi. herneyse şimdilik böyle devam edebilir

kaltintop

kaltintop

Üye
    Konu Sahibi
anketin durumu ile ilgili kısa bir özet geçeyim hemde göremeyen arkadaşların görebilmesi için konuyu yükseltmiş olayım:

ankete katılan kişi sayısı:68
htc telefon kullananlar ya benim soru sıralamamdan dolayı uygulama adımına geçemediler(buda demek oluyor ki htcde bildirim sorunu yok) yada henüz hiçbir htc kullanıcısı anketi doldurmadı. genel itibarda lumia 920 kullanıcıları ankete dahil olmuş durumda. uygulama istatistikleri ve geniş analizi aslında 100 kişiyi bulduktan sonra testlerimi yapıp ona göre paylaşmak istiyorum.

iyi forumlar

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Ankete katıldımda oyun kısmında 3 adet boş bıraktım gerisi telefonda olduğundan dolayı :ehe

kaltintop

kaltintop

Üye
    Konu Sahibi
ankete katılımınız için teşekkürler arkadaşlar sonuçları üst mesajda düzenleyip yayınladım

ÖEY

ÖEY

Üye
Hayırlısı olsun ama aklıma bir şey takıldı yanlış anlama sakın; ankete katılan kişi sayısı ile telefon markasındaki sayı birbirini tutmuyor? Acaba orada sadece sorun yaşayanların mı telefonlarının sayısı belirtildi?

Bu arada forumda HTC marka cihaz kullanan sayısı çok az. Ya 2 ya 3 sanırım. Büyük ihtimalle onlarda fark etmediler anketi. Yoksa katılırlardı. Bildirim sorunu yaşayan htcli cihazların olduğunu biliyorum. Diğer sitelerde görmüştüm:oke:

kaltintop

kaltintop

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlısı olsun ama aklıma bir şey takıldı yanlış anlama sakın; ankete katılan kişi sayısı ile telefon markasındaki sayı birbirini tutmuyor? Acaba orada sadece sorun yaşayanların mı telefonlarının sayısı belirtildi?

Bu arada forumda HTC marka cihaz kullanan sayısı çok az. Ya 2 ya 3 sanırım. Büyük ihtimalle onlarda fark etmediler anketi. Yoksa katılırlardı. Bildirim sorunu yaşayan htcli cihazların olduğunu biliyorum. Diğer sitelerde görmüştüm:oke:

o sıkıntı benden kaynaklı :D sanıyorum bir kişi sorunum var ı işaretledikten sonra bi şekilde telefon markası adımını atladı nasıl olabilir bilmiyorum belki anketi açarken ilk halinde bıraktığım bi hatadan dolayı olabilir telefon modeli sayısı ankete katılan kişi sayısına eşit çünkü

ÖEY

ÖEY

Üye
Anladım. O zaman sıkıntı yok:oke: Test aşamasında kolay gelsin :)

• Beğen
Tepkiler: kaltintop

Üst Alt