Bildiğiniz Güzel Bir Kilitleyici?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
Bildiğiniz Güzel Bir Kilitleyici?
Go locker kullanamıyorum go launcher kullanmadığım için baştan söyliyeyim :)

ugurs00

Üye
GOTO var eğer Go Locker kullanmaya başlarsan iPhone Lock Screen var

Otroligt

Otroligt

Üye
Ben HTC nin lockunu kullanıyorum :hmmm

Otroligt

Otroligt

Üye
Android bölümünde HTC teması olarak verilmişti ayrı ayrı. Menü,kilitleyici,widgetler olarak. Ben sadece kilitleyicisini kullanıyorum. bulursam atarım linki arıyorum

- - - Eklendi - - -

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim

Otroligt

Otroligt

Üye
önemli değil :) güle güle kullan :)

Pianist07

Pianist07

Üye
Go Launcher'ı yükle, sonra da Locker'ı yükle. İstediğin Locker'ı seç, ayarlarını yap. Sonra da Launcher'i kaldır. Ben öyle yapıyorum. :D Çünkü Go Locker'lerin en iyi özelliklerinden birisi, Signature yani İmza özelliği. İstediğin şekli çiziyorsun ve onu şifre olarak ayarlıyorsun. Eğer benim arkadaşlarım gibi başkalarının telefonlarını kurcalamaya meraklı arkadaşların varsa bunu yapmanı öneririm, şifreyi bulma şansları neredeyse yok :) Biliyorum, biliyorum... Aptalca geliyor. Ama işe yarıyor :ehe

Not: Go Launcher'i kaldırdıktan sonra bir daha Locker'e girme, yoksa açılmaz.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Go Launcher'ı yükle, sonra da Locker'ı yükle. İstediğin Locker'ı seç, ayarlarını yap. Sonra da Launcher'i kaldır. Ben öyle yapıyorum. :D Çünkü Go Locker'lerin en iyi özelliklerinden birisi, Signature yani İmza özelliği. İstediğin şekli çiziyorsun ve onu şifre olarak ayarlıyorsun. Eğer benim arkadaşlarım gibi başkalarının telefonlarını kurcalamaya meraklı arkadaşların varsa bunu yapmanı öneririm, şifreyi bulma şansları neredeyse yok :) Biliyorum, biliyorum... Aptalca geliyor. Ama işe yarıyor :ehe

Not: Go Launcher'i kaldırdıktan sonra bir daha Locker'e girme, yoksa açılmaz.
adam açık yakalamış :D

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
Çok mantıklı :ehe

amcalu1

amcalu1

Üye
çizerek şifre koymak için programa gerek yok ki

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Holo Locker Kullanıyorum gayet hoş istersen telefondan çekip buraya koyabilirim :)

Linki de bu :

- - - Eklendi - - -

Agile Lock olarak yazıyor telefonda abim
Alpay telefonu yavaşlatmıyor dimi indirdim de :) Bir de sadece kilit mi yani tema değil dimi :)

Otroligt

Otroligt

Üye
Alpay telefonu yavaşlatmıyor dimi indirdim de :) Bir de sadece kilit mi yani tema değil dimi :)
Benim telefonda bir yavaşlama görmedim :hmmm Rarın içinde tema widget ve kilitleyici var istediklerini kuruyorsun :) Temayı istemediğim için kilitleyiciyi kullanıyorum sadece

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Benim telefonda bir yavaşlama görmedim :hmmm Rarın içinde tema widget ve kilitleyici var istediklerini kuruyorsun :) Temayı istemediğim için kilitleyiciyi kullanıyorum sadece
Tamam gördüm Alpay'ım :) Sağolasın bir deniyim :)

Otroligt

Otroligt

Üye
:kop2: Bende telefonu yeniden başlattığımda oluyor 2 kilit birden açıyorum :D Güle güle kullan :)

- - - Eklendi - - -

Ayarlardan yazi tipi,boyutu,rengi gibi ayarlar yapılabiliyor ayrıca :)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt