nerden buldun ?Ben HTC nin lockunu kullanıyorumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız![]()
Android bölümünde HTC teması olarak verilmişti ayrı ayrı. Menü,kilitleyici,widgetler olarak. Ben sadece kilitleyicisini kullanıyorum. bulursam atarım linki arıyorumnerden buldun ?
Ben HTC nin lockunu kullanıyorumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız![]()
Çünkü Go Locker'lerin en iyi özelliklerinden birisi, Signature yani İmza özelliği. İstediğin şekli çiziyorsun ve onu şifre olarak ayarlıyorsun. Eğer benim arkadaşlarım gibi başkalarının telefonlarını kurcalamaya meraklı arkadaşların varsa bunu yapmanı öneririm, şifreyi bulma şansları neredeyse yok
Biliyorum, biliyorum... Aptalca geliyor. Ama işe yarıyor 
adam açık yakalamışGo Launcher'ı yükle, sonra da Locker'ı yükle. İstediğin Locker'ı seç, ayarlarını yap. Sonra da Launcher'i kaldır. Ben öyle yapıyorum.Çünkü Go Locker'lerin en iyi özelliklerinden birisi, Signature yani İmza özelliği. İstediğin şekli çiziyorsun ve onu şifre olarak ayarlıyorsun. Eğer benim arkadaşlarım gibi başkalarının telefonlarını kurcalamaya meraklı arkadaşların varsa bunu yapmanı öneririm, şifreyi bulma şansları neredeyse yok
Biliyorum, biliyorum... Aptalca geliyor. Ama işe yarıyor
Not: Go Launcher'i kaldırdıktan sonra bir daha Locker'e girme, yoksa açılmaz.

çizerek şifre koymak için programa gerek yok ki
Agile Lock olarak yazıyor telefonda abim
Bu uygulama widget Locker mı

Alpay telefonu yavaşlatmıyor dimi indirdim de
Agile Lock olarak yazıyor telefonda abim
Bir de sadece kilit mi yani tema değil dimi 
Benim telefonda bir yavaşlama görmedimAlpay telefonu yavaşlatmıyor dimi indirdim deBir de sadece kilit mi yani tema değil dimi
![]()
Rarın içinde tema widget ve kilitleyici var istediklerini kuruyorsun
Temayı istemediğim için kilitleyiciyi kullanıyorum sadeceTamam gördüm Alpay'ım
Benim telefonda bir yavaşlama görmedimRarın içinde tema widget ve kilitleyici var istediklerini kuruyorsun
Temayı istemediğim için kilitleyiciyi kullanıyorum sadece
Sağolasın bir deniyim 

Önemli değil
Tamam gördüm Alpay'ımSağolasın bir deniyim
![]()
Hoşuma gidiyor bu kilitÇok güzelmiş bu arada JB kilidini kaldırmadan kurdum 2 kilit bir arada sağolsun
Tamam gördüm Alpay'ımSağolasın bir deniyim
![]()