bıçak parmağın enerjisıni iletiyo olabilir :kop2:
15097 Üye MasteLaa' Alıntı: Bunlar sadece parmak algılamıyor muydu Genişletmek için tıkla ... evet ama Corning Gorilla Glass 2 destekli ekranı ve hassas dokunmatik algılayıcıları sayesinde kullanıcı, hiçbir zarar görmeden oyun oynanabiliyor. muş. ben öyle okudum
MasteLaa' Alıntı: Bunlar sadece parmak algılamıyor muydu Genişletmek için tıkla ... evet ama Corning Gorilla Glass 2 destekli ekranı ve hassas dokunmatik algılayıcıları sayesinde kullanıcı, hiçbir zarar görmeden oyun oynanabiliyor. muş. ben öyle okudum
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap nsekiz' Alıntı: bende farkettim ilk izlediğimde, N8 de donma yok Genişletmek için tıkla ... maşallah e7 de de yok
nsekiz' Alıntı: bende farkettim ilk izlediğimde, N8 de donma yok Genişletmek için tıkla ... maşallah e7 de de yok
15097 Üye Vatron' Alıntı: maşallah e7 de de yok Genişletmek için tıkla ... sizde cihazı çürüttünüz yaw 2 dakikada
Vatron' Alıntı: maşallah e7 de de yok Genişletmek için tıkla ... sizde cihazı çürüttünüz yaw 2 dakikada
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap 15097' Alıntı: sizde cihazı çürüttünüz yaw 2 dakikada Genişletmek için tıkla ... estağfurullah. bizimkisi latife. tabiki sgs3 süper cihaz.
15097' Alıntı: sizde cihazı çürüttünüz yaw 2 dakikada Genişletmek için tıkla ... estağfurullah. bizimkisi latife. tabiki sgs3 süper cihaz.
15097 Üye Vatron' Alıntı: estağfurullah. bizimkisi latife. tabiki sgs3 süper cihaz. Genişletmek için tıkla ... tamam o zaman
Vatron' Alıntı: estağfurullah. bizimkisi latife. tabiki sgs3 süper cihaz. Genişletmek için tıkla ... tamam o zaman
15097 Üye eşref gümüşsay' Alıntı: sahsen ben olsam oynamam bellı mı olur bakarsın ekranı cızmısız Genişletmek için tıkla ... valla bende oynamam ben tırnagım degerde ekran cizilir diye korkuyorum insanlar bıçakla oynuyorlar
eşref gümüşsay' Alıntı: sahsen ben olsam oynamam bellı mı olur bakarsın ekranı cızmısız Genişletmek için tıkla ... valla bende oynamam ben tırnagım degerde ekran cizilir diye korkuyorum insanlar bıçakla oynuyorlar