Bıçakla Fruit Ninja Oynadı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Bıçakla Fruit Ninja Oynadı
Akıllı telefon sahipleri telefonlarını alışılmadık yöntemlerle kullanmaktan çekinmiyorlar. Samsung Galaxy S3 sahibinin sevilen oyun Fruit Ninja’ya farklı bir oynanış tarzı yansıtması da bu ilginç kulanım yöntemlerinden biri. Oyunu gerçek bir bıçakla oynayan kullanıcının ne yapmaya çalıştığına dair bir mantık yürütmedik. Ancak Galaxy S3, Corning Gorilla Glass 2 destekli ekranı ve hassas dokunmatik algılayıcıları sayesinde kullanıcı, hiçbir zarar görmeden oyun oynanabiliyor.

_RYUK_

_RYUK_

Üye
ilginç :) :)

sataer

Üye
ekraanın bıçağı algılamaması lazım :hmmm

_RYUK_

_RYUK_

Üye
evet doğru ekranın bıçağı algılamamasi gerekiyor

larten123

larten123

Üye
asdasdadsa

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
kapasitif değilmi bu ekran? nasıl algılıyor bıçağı?

cyber

cyber

Üye
nokia nın ekranları elektriği ileten herşeyi algılıyo bu da öyle olabilir

15097

15097

Üye
Ancak Galaxy S3, Corning Gorilla Glass 2 destekli ekranı ve hassas dokunmatik algılayıcıları sayesinde kullanıcı, hiçbir zarar görmeden oyun oynanabiliyor. yazıyor aynştayn arkadaşlarım dikkatli okursanız görürsünüz :)

sataer

Üye
kim dedi onu ben 701 de denedim algılamıyor ne bıçak ne başka bişey

- - - Eklendi - - -

Ancak Galaxy S3, Corning Gorilla Glass 2 destekli ekranı ve hassas dokunmatik algılayıcıları sayesinde kullanıcı, hiçbir zarar görmeden oyun oynanabiliyor. yazıyor aynştayn arkadaşlarım dikkatli okursanız görürsünüz :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
gorilla glass 2 ? :hmmm

tempestshine

tempestshine

Üye
ben bu videoyu görmüştüm.heralde bıçakla ekranın çizilmediğini kanıtlamaya çalışacak diye düşünmüştüm.

15097

15097

Üye
kim dedi onu ben 701 de denedim algılamıyor ne bıçak ne başka bişey

- - - Eklendi - - -

Einstein ın nasıl yazıldığını bilmeyen ultra zeki arkadaşım ne kadar hassas olursa olsun yeni ekranlar artık soğuk cisimleri algılamıyor ve algılamaması da gerek ellerin kışın çok soğuduğunda da algılamaz.

ben şaka anlamında söylemiştim ama senin aklın buna yetmedi tabi.ne yazdıgını okumadan her şeye yorum yapma.nerden laf atsam diyede saçmalamaya başlama!

cyber

cyber

Üye
bende c6-01 var ve kendi şarj aletinin kablosunu ve kulaklığon kablosunu dahi algılıyo :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Bunu yapan tam m*l!

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
0:29 - 0:30 saniyeleri arasında oyun donuyor :kop2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt