Bi ZAHMET DESTEK VERIRSENIZ SEVINRM ŞIMDIDEN TEŞEKKÜR EDERIM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
    Konu Sahibi
Bi ZAHMET DESTEK VERIRSENIZ SEVINRM ŞIMDIDEN TEŞEKKÜR EDERIM
s.a Maxicep ailesi 2 sorunum var yardım edersiniz inşallah sorun şu 1.c6-01 için mozilla firefox uygulamasi acil lazım 2.TELEFONU 1 HAFTADIR YENI ALDIM SIFIR KUTUDA BAZEN AÇILINCA SISTEM HATASI VERIYOR ? Nden olabilir ? Saygılar ŞIMDIDEN TEŞEKKÜR EDERIM .

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Firefox kurulmuyor belleye.. ikinci sorununa çözüm bulamıyıcam bence değişimini iste yeni cihaz hazır

Alperen Şuayb

Üye
birinciye çözüm yok ksrdeş ikincisi aynı hatayı bende alıyordum hard format attım düzeldi hard format atarken hafıza kartını çıkarmayı unutma...

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Sıfır kutudan çıktığında da sistem hatası mı veriyordu yoksa sen birşeyler yükledin de ondan mı oldu?
Vakit geçirmeden aldığın yere göster yenisiyle değişimini iste ama önce suite ile hafıza kartı, galeri dahil tam yedekleme yap ki rehberin verilerin falan pc de kalsın;)

Alperen Şuayb

Üye
Sıfır kutudan çıktığında da sistem hatası mı veriyordu yoksa sen birşeyler yükledin de ondan mı oldu?
Vakit geçirmeden aldığın yere göster yenisiyle değişimini iste ama önce suite ile hafıza kartı, galeri dahil tam yedekleme yap ki rehberin verilerin falan pc de kalsın;)

Kardeş bendede oldu hard format attım düzeldi

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
    Konu Sahibi
bilgi için teşekkürler amca oğlum da 2 gündür almış ona da sistem hatasi veriyor ?.s aynı c6-01 yazılım güncellemeden sonra oldu bu hata

---------- Eklendi @ 18:24:36 ---------- Yazıldı @ 18:23:29 ----------

yok yazılım güncellemeden sonra

---------- Eklendi @ 18:25:46 ---------- Yazıldı @ 18:24:36 ----------

birinciye çözüm yok ksrdeş ikincisi aynı hatayı bende alıyordum hard format attım düzeldi hard format atarken hafıza kartını çıkarmayı unutma...

ustam hard format Nasıl atılıyor bilgi versen

sasasahamza

Üye
hard format atarsa ovi magaza gidecek :P sen istedini yap

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
s.a Maxicep ailesi 2 sorunum var yardım edersiniz inşallah sorun şu 1.c6-01 için mozilla firefox uygulamasi acil lazım 2.TELEFONU 1 HAFTADIR YENI ALDIM SIFIR KUTUDA BAZEN AÇILINCA SISTEM HATASI VERIYOR ? Nden olabilir ? Saygılar ŞIMDIDEN TEŞEKKÜR EDERIM .

arkadaşım formattan önce hafiza kartını çikarım telı tekrar aç yine ayni hatayı yapıcakmı dene format son caren olsun

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
en kötü flashla tertemiz olur ama önce hafıza kartsız dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt