nokia C6 01 acil destek usb uyarı ve kapanıp açılmama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
    Konu Sahibi
nokia C6 01 acil destek usb uyarı ve kapanıp açılmama
S.a maxicep ailesi telefonum nokia C6 01 sorun telefon hiç bir yere bağlı değil usb simgesi yaniyor lütfen cihaza bağlayın diye hata veriyor 5 dakika üst üste sonra telefon kapanıyor açıyorum nokia yazısı geliyor açılmıyor tekrar kapanıyor yarım saat sonra açılıyor usb hatasi vermeyince zehir gibi çalışıyor sonra telefonu kapatıp açıyorum bu sefer dönüyor kapanıyor sorun bu sorunu çözmek için şunları yaptım hard format attım yazılım yeniledim sorun hala devam ediyor yardımcı olsanız lütfen şimdiden teşekkürler

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
başka bir usb denedin mi?

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5260398' Alıntı:
başka bir usb denedin mi?

hocam usb bir yere bağlı değil telefon boşta hiç bir yere bağlı değil usb simgesi yaniyor usb cihaza bağlayın diyor durup dururken

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hafıza kartın varsa çıkar birde

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
    Konu Sahibi
çıkardım hafıza kartına format bile attım aynı sorun devam ediyor

emrecan_akin

emrecan_akin

Üye
kardesim aynı sorun bana da nokia 700 de oldu telefonun usb girisnde muhakkak rutubetten ötürü oksitlenme olmustur cünkü benim telefon nemden ötürü aynı sorunu verdi usb rutubetlenmis ve içten oksitlenmis aynen sendeki gibi kapanıyor acılıyor bazen acılmıyor usb takın diyor kafayı yemisti sana tavsiye diş fırcası gibi birseyle güzelce temizlemeye calıs yapabilirsen

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
    Konu Sahibi
kardesim aynı sorun bana da nokia 700 de oldu telefonun usb girisnde muhakkak rutubetten ötürü oksitlenme olmustur cünkü benim telefon nemden ötürü aynı sorunu verdi usb rutubetlenmis ve içten oksitlenmis aynen sendeki gibi kapanıyor acılıyor bazen acılmıyor usb takın diyor kafayı yemisti sana tavsiye diş fırcası gibi birseyle güzelce temizlemeye calıs yapabilirsen

hocam özrümu kabul buyrun anlamadım fırça derken dıs fırçası Olur mu artı fırçayi ıslatım mi hafif

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5266836' Alıntı:

teli kapatıp yap bunu ıslak mendılde olabilir

hocam ıslak mendil garanti dışı bırakmaz mi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
usb girışini temizleyeceksen bişey olmaz sonuçta vidaları sökmüyorsun arkadaşım

emrecan_akin

emrecan_akin

Üye
diş fırcasını limon kolonyası ile hafifçe ıslatıp usb girişini temizlemeye çalıs insallah düzelir cünkü aynı sorun basıma geldi cihaz sökülebilse selülozik tiner ve diş fırcası ile temizlenince hiçbirsey kalmaz

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Islak mendille yap ama suyunu çıkarmanın alemi yok ona göre :) bir de Türk usülü tamir yöntemini dene sert bir şekilde üfle bir de bir soft format at :)

suskunderbedar3

suskunderbedar3

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah sağolun maxicep ailesine bir kez daha teşekkürümu sunuyorum telefonu ıslak mendille usb girişini temizledim on numara çalışıyor 2 gün boyunca sorunsuz çalışıyor tekrar teşekkürlerimi sunarım iyi ki varsınız saygılarımla konu kilit

anılbaran

anılbaran

Üye
Sorun çözüldü :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...