piiiğ :çay:
Beyinli Adam Üye doctorrr' Alıntı: bende atletimi dışarı çıkarıyorum Genişletmek için tıkla ... aletimi dışarı çıkarıyorum diye okudum. moderatörler için: alet; bir el işini veya mekanik bir işi gerçekleştirmek için özel olarak yapılmış nesne.
doctorrr' Alıntı: bende atletimi dışarı çıkarıyorum Genişletmek için tıkla ... aletimi dışarı çıkarıyorum diye okudum. moderatörler için: alet; bir el işini veya mekanik bir işi gerçekleştirmek için özel olarak yapılmış nesne.
doctorrr Üye Konu Sahibi Beyinli Adam' Alıntı: aletimi dışarı çıkarıyorum diye okudum. moderatörler için: alet; bir el işini veya mekanik bir işi gerçekleştirmek için özel olarak yapılmış nesne. Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - sizin içiniz fesat olum
Beyinli Adam' Alıntı: aletimi dışarı çıkarıyorum diye okudum. moderatörler için: alet; bir el işini veya mekanik bir işi gerçekleştirmek için özel olarak yapılmış nesne. Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - sizin içiniz fesat olum
Emma-Watson Üye Beyinli Adam' Alıntı: aletimi dışarı çıkarıyorum diye okudum. moderatörler için: alet; bir el işini veya mekanik bir işi gerçekleştirmek için özel olarak yapılmış nesne. Genişletmek için tıkla ... Bende alet diye okudum
Beyinli Adam' Alıntı: aletimi dışarı çıkarıyorum diye okudum. moderatörler için: alet; bir el işini veya mekanik bir işi gerçekleştirmek için özel olarak yapılmış nesne. Genişletmek için tıkla ... Bende alet diye okudum