bi sorunum var :( ACİL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cidalıgenç

Üye
    Konu Sahibi
bi sorunum var :( ACİL
n97 mini kullanıcısıyım telefonumu güncelleyemiyorum, nasıl güncelleyecegimi birisi bana tarif edebilirmi

Preloader

Preloader

Üye
yazılım güncelleye gir ve güncellemeleri kontrol et`e bas.Eğer güncelleme var diyor ise yazılım güncelleye tıkla 5dk sürer. İYİ FORUMLAR ;)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

cidalıgenç

Üye
    Konu Sahibi
teşekür ederim:op:,ama hepsini yaptım telefondan güncellemeleri denedim var güncelleme ama yaptım olmadı usb ile pc ye bagladım ama pc ilede güncelleyemedim :(( aşamalarını tarif edermisin:good:

askmmm

Üye
basta guncel ofw yi bulacaksin navifirmden sonra phonixle yukleyeceksin bu kadar

Preloader

Preloader

Üye
teşekür ederim:op:,ama hepsini yaptım telefondan güncellemeleri denedim var güncelleme ama yaptım olmadı usb ile pc ye bagladım ama pc ilede güncelleyemedim :(( aşamalarını tarif edermisin:good:
1-Öncelikle şunu dene: *#0000#`yi ara sonra gelen ekrandan güncellemeleri kontrol et de.Yeni yazılım güncellemes var diyorsa güncelleye bas(internet paketi gerekir).TAMAMDIR.
2.Bazı telefonlarda güncelleme olmasına rağmen ^^hiçbir güncelleme yok yazıyor^^ yada ^^güncelleme hatası^^ veriyor. Bu sorunun çözümü ise hard formattır ve eğer bu sorunun var ise çözümü: Öncelikle telefonunu yedekle.Sonra telefonu kapat.Daha sonra yeşil tuş+menü tuşu+güç tuşu+kilit tuşuna telefonda nokia yazısı gelene kadar aynı anda basılı tut.Telefonun ilk aldığın haline dönecek.Sonra 1.yolu tekrarla.Sonra yedeklediklerini tekrar yükleyebilirsin.

3.Eğer 1.yol ve 2.yol olmadıysa orjinal FW`yi tekrar at(Forumda mevcuttur küçük bir araştırmayla öğrenebilirsin).Orjinal FW`ye döndükten sonra 1.yolu tekrar uygula.
4. 1,2 ve3. Yolların hiçbiri işe yaramıyorsa nokia destek hattını ara yada nokianın sitesinden çevrimiçi yardıma gir ve yaptıklarını anlat.Umarım yardımcı olurlar.

5.Eğer hiçbir yol olmadıysa KvK`ya yada servise gönder ve güncellenmediğini hata verdiğini söyle.

Umarım çözülmüştür çünkü bunları yazana kadar klavyem öldü. :) İnşallah çözersin iyi günler arkadaşım :D

cidalıgenç

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekür ederim saolun

onlyforyouu

Üye
yapamdysan bi yol var anlatabilirım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt