nası yapabilirim acaba ?
Evet bencede bir wi fi aparatı al modemi değiştirmene gerek yokOlacağını sanmıyorum ama denemeye değer. Wireless teknolojisine de geçmediysen tavsiye ederim. En ucuzundan bir access point al (40-50tl ye bulmak mümkün) kullan evin her yerinden...
çok basit yapman gerekenleri anlatıyorum 1-evden çıkıp bi türk telekom bayisine git 2-bayideki görevli arkadaşa modemini eifi li modemle değiştrmek istediğini söle ve bi sözleşme var onu yap 3- bu işlemlerden sonra aldığın wifili modemi evde kur ve wifi nin tadını çıkar şaka bi yana tek çözüm wifi başka yolu yokBenim kablolu internetim var bunu kullanarak N8 im den internete girebilirmiyim acaba ???

çok basit yapman gerekenleri anlatıyorum 1-evden çıkıp bi türk telekom bayisine git 2-bayideki görevli arkadaşa modemini eifi li modemle değiştrmek istediğini söle ve bi sözleşme var onu yap 3- bu işlemlerden sonra aldığın wifili modemi evde kur ve wifi nin tadını çıkar şaka bi yana tek çözüm wifi başka yolu yok![]()
çok basit yapman gerekenleri anlatıyorum 1-evden çıkıp bi türk telekom bayisine git 2-bayideki görevli arkadaşa modemini eifi li modemle değiştrmek istediğini söle ve bi sözleşme var onu yap 3- bu işlemlerden sonra aldığın wifili modemi evde kur ve wifi nin tadını çıkar şaka bi yana tek çözüm wifi başka yolu yok![]()
Arkadaş sanırım espri yapmış. Ttnet e gidersen sözleşmeni yenilerler. Sonra 12 ay boyunca ceremesini çekersin. Bunun yerine git 30-40 liraya access point satıyorlar. Onlardan al hem profesyonel anlamda iyi cihazlardır (ttnetin kablosuz modemlerine benzemez. Nitekim ben de şu an ttnetin kablosuz modemini kullanıyorum ama pek memnun değilim). Konumuz bu olmasa da ttnet ten ağzı çok fazla yanan biri olarak oraya yönlendirilmene gönlüm razı olmadı...
Lütfen alıntı yaptığım arkadaş da bunu şahsına bir saldırı olarak algılamasın... Zaten espri yapmış olarak algıladım. Kolay gelsin...
Kesinlikle tek yol değildirwifi moden tekk yoldur
evet farkındayım zaten daha yeni 2 yıllık sözleşme yeniledim bidaha yenileneciğinide sanmıyorum en mantıklısı access point gibi görünüyor zaten kablosuz modemlerinde insan sağlığına zararları olduğu konuşuluyo bağlantı performansıda kablolu kadar iyi değil... herkese yardımları için teşekkürler![]()
Ha hiç kablosuz ağ yoksa etrafınızda ve ben ne olur ne olmaz sağlıklı yaşamak için bu riski göze alamam diyorsanız (risk diyorum daha kesin birşey yok) kullanmayabilirsiniz.
Başka bir yol aklıma gelmiyor.
Zamanla ona da alışırız merak etme.