Bi Sorum Olcaktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
    Konu Sahibi
Bi Sorum Olcaktı
Benim kablolu internetim var bunu kullanarak N8 im den internete girebilirmiyim acaba ???

TheORCUN

TheORCUN

Üye
USB kablosuyla mümkün, OTG destekleyebilir belki; ama Ethernet kablosu bağlayamazsın..

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
    Konu Sahibi
nası yapabilirim acaba ?

one2one2

one2one2

Üye
bitane wireless modem al tak kullan:oke:

TheORCUN

TheORCUN

Üye
nası yapabilirim acaba ?

Telefonun kutusunda gelen On-The-Go kablosunun miniUSB girişini telefona tak, diğer ucundaki USB portuna da Modemin USB kablosunu bağla, Modemin USB kablosunun diğer ucunu da modeme tak, telefon desteklemiyorsa, uyarı verir, desteklerse, biraz kasar ama bağlanır... Eski bir modemse %90 desteklemez...

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler denicem ;)

matanist

matanist

Üye
Olacağını sanmıyorum ama denemeye değer. Wireless teknolojisine de geçmediysen tavsiye ederim. En ucuzundan bir access point al (40-50tl ye bulmak mümkün) kullan evin her yerinden...

venusutarit

venusutarit

Üye
Olacağını sanmıyorum ama denemeye değer. Wireless teknolojisine de geçmediysen tavsiye ederim. En ucuzundan bir access point al (40-50tl ye bulmak mümkün) kullan evin her yerinden...
Evet bencede bir wi fi aparatı al modemi değiştirmene gerek yok

SilentOne

SilentOne

Üye
ole bişi yaparsan manyk olur

osmaan48

osmaan48

Üye
Benim kablolu internetim var bunu kullanarak N8 im den internete girebilirmiyim acaba ???
çok basit yapman gerekenleri anlatıyorum 1-evden çıkıp bi türk telekom bayisine git 2-bayideki görevli arkadaşa modemini eifi li modemle değiştrmek istediğini söle ve bi sözleşme var onu yap 3- bu işlemlerden sonra aldığın wifili modemi evde kur ve wifi nin tadını çıkar şaka bi yana tek çözüm wifi başka yolu yok:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
    Konu Sahibi
çok basit yapman gerekenleri anlatıyorum 1-evden çıkıp bi türk telekom bayisine git 2-bayideki görevli arkadaşa modemini eifi li modemle değiştrmek istediğini söle ve bi sözleşme var onu yap 3- bu işlemlerden sonra aldığın wifili modemi evde kur ve wifi nin tadını çıkar şaka bi yana tek çözüm wifi başka yolu yok:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

değişim yapılıyorsa sorun yok

suat1111

suat1111

Üye
wifi moden tekk yoldur

IKHULAKU

IKHULAKU

Üye
bir tane access point işi gören usb kablosuz aparatı al. onu bilgisayarına tak. kablolu interneti bilgisayarında kullan aynı zamanda o usb ile de telefonuna yayın yap.

matanist

matanist

Üye

Arkadaş sanırım espri yapmış. Ttnet e gidersen sözleşmeni yenilerler. Sonra 12 ay boyunca ceremesini çekersin. Bunun yerine git 30-40 liraya access point satıyorlar. Onlardan al hem profesyonel anlamda iyi cihazlardır (ttnetin kablosuz modemlerine benzemez. Nitekim ben de şu an ttnetin kablosuz modemini kullanıyorum ama pek memnun değilim). Konumuz bu olmasa da ttnet ten ağzı çok fazla yanan biri olarak oraya yönlendirilmene gönlüm razı olmadı...
Lütfen alıntı yaptığım arkadaş da bunu şahsına bir saldırı olarak algılamasın... Zaten espri yapmış olarak algıladım. Kolay gelsin...

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş sanırım espri yapmış. Ttnet e gidersen sözleşmeni yenilerler. Sonra 12 ay boyunca ceremesini çekersin. Bunun yerine git 30-40 liraya access point satıyorlar. Onlardan al hem profesyonel anlamda iyi cihazlardır (ttnetin kablosuz modemlerine benzemez. Nitekim ben de şu an ttnetin kablosuz modemini kullanıyorum ama pek memnun değilim). Konumuz bu olmasa da ttnet ten ağzı çok fazla yanan biri olarak oraya yönlendirilmene gönlüm razı olmadı...
Lütfen alıntı yaptığım arkadaş da bunu şahsına bir saldırı olarak algılamasın... Zaten espri yapmış olarak algıladım. Kolay gelsin...

evet farkındayım zaten daha yeni 2 yıllık sözleşme yeniledim bidaha yenileneciğinide sanmıyorum en mantıklısı access point gibi görünüyor zaten kablosuz modemlerinde insan sağlığına zararları olduğu konuşuluyo bağlantı performansıda kablolu kadar iyi değil... herkese yardımları için teşekkürler ;)

venusutarit

venusutarit

Üye
wifi moden tekk yoldur
Kesinlikle tek yol değildir
bu konuda arkadaşlar da belirtmiş okumadan vede bilmeden böyle cevap verilmez

Bu aparat ile kablolu internetinizi kablosuz hale getirebilirsiniz
Ben kullanıyorum gayet kullanışlı

matanist

matanist

Üye
evet farkındayım zaten daha yeni 2 yıllık sözleşme yeniledim bidaha yenileneciğinide sanmıyorum en mantıklısı access point gibi görünüyor zaten kablosuz modemlerinde insan sağlığına zararları olduğu konuşuluyo bağlantı performansıda kablolu kadar iyi değil... herkese yardımları için teşekkürler ;)

Kablosuzun performansını daha da iyi yapmak istiyorsan bu biraz pahalı olur. Nİtekim N8 802.11n wireless bağlantısını destekleyen bir telefon. Kabloludan daha hızlı bir şekilde ağa bağlanabilirsin. Bu şekilde kablodan daha hızlı. Ancak burası Türkiye arkadaş. 100mbps den daha hızlı internete girmedikten sonra veya ağdan multiplayer oyun oynamıyorsan 802.11n in pek bir gereği yok. Ki ülkemizde 8mbps ile interenete bağlanan kullanıcılara sesleniyorum kendinizi dünyanın en şanslı insanı kabul edebilirsiniz.
Kablosuz ağların insan sağlığına zararları tartışıla dursun, sırf bu yüzden kablosuza geçmeyen arkadaşlara söylüyorum. Telefonunuz ile bir tarama yapın bakalım. En az 1 tane kablosuz bulursanız boşuna endişeleniyorsunuz. Çünkü zaten kablosuz ağların içindesiniz :D Ha hiç kablosuz ağ yoksa etrafınızda ve ben ne olur ne olmaz sağlıklı yaşamak için bu riski göze alamam diyorsanız (risk diyorum daha kesin birşey yok) kullanmayabilirsiniz.
Bunların dışında belki telefonu pc ye usb den takıp oradan onu internete bağlama gibi bir seçenek mevcuttur veya ilerde belki mevcut olacaktır (ki sanmıyorum herkes wireless ile sorunsuzca bağlanırken kimse usb den internete girmek için uğraşmayabilir).
Eee telefonun ethernet girişi de olmadığına göre :D Başka bir yol aklıma gelmiyor.
Düşünün bir zamanlar baz istasyonları için eylem yapıyorlardı sağlık falan filan diye. Buna birşey demiyorum da o zamanlar sadece gsm varken karşı çıkıyorduk. Şimdi 3G bile var artık istasyonlarda yani daha güçlenmiş şekilde kimse bunun için isyan etmiyor artık :D Zamanla ona da alışırız merak etme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt