bi rom attim kamera HD cekim yapiyo!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
bi rom attim kamera HD cekim yapiyo!
vodafone 945 telefonuma Android 2.3.7 rom u attim. 3gp cekim yapan kotu igrenc kamera gitti yerine .mp4 HD cekim yapan kamera geldi.goruntu kalitesi dil isirtacak kadar duzeldi isteyen pm atsin link verem.

place3461

place3461

Üye
hangi rom bu ve eksik yönleri neler kardeşim onlardan da bahsedebilir misin?

PriZm

PriZm

Üye
olabilir.benim tel eskiden 9-10 bitrate ile video çekiyordu şimdi 20-21 civarında.neredeyse f-ull hd kalitesinde çekiyor.

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
kamera flasi ve bazi yerlerde ingilizce.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
cynogen mod farkı herhalde ikinizdede bu var bende yüklediğimde wifi şifrelerini kırıyodu ama kamerası çalışmadı için sildim

place3461

place3461

Üye
2.1 in dışındaki bütün sürüm romlarda hep bir eksiklik var adamakıllı çalışan bir rom yok

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
abi romu kur ingilizce kisimlar cok az ben cook memnunum instragram yukledim google play yukledim telefon super oldu
. hd video cekiyo.

---------- Eklendi @ 21:48:00 ---------- Yazıldı @ 21:46:10 ----------

2.1 in dışındaki bütün sürüm romlarda hep bir eksiklik var adamakıllı çalışan bir rom yok

multi torch calisiyo
. 2.1 yaninda rom bile dii adobe 11 bile yukleniyo. 2.1 e adobe 11 yok.

place3461

place3461

Üye
abi romu kur ingilizce kisimlar cok az ben cook memnunum instragram yukledim google play yukledim telefon super oldu
. hd video cekiyo.

---------- Eklendi @ 21:48:00 ---------- Yazıldı @ 21:46:10 ----------

multi torch calisiyo
. 2.1 yaninda rom bile dii adobe 11 bile yukleniyo. 2.1 e adobe 11 yok.

2.1de adobe yüklenemiyorsa ben nasıl yükledim. Bence bilmediğin şeyler var:)

Peocawe

Peocawe

Üye
2.1de adobe yüklenemiyorsa ben nasıl yükledim. Bence bilmediğin şeyler var:)

Adobe yüklenmiyor dememişki. Adobe 11 yüklenmiyor demiş sadece. Eğer ben yanlış anladıysam kusura bakmayın.

place3461

place3461

Üye

Adobe yüklenmiyor dememişki. Adobe 11 yüklenmiyor demiş sadece. Eğer ben yanlış anladıysam kusura bakmayın.

hm yanlış anladım şuan baktım da 10.1 yükleniyor son sürüm yüklenmiyormus bende versiyon 11i kurduğumu sanmışım

---------- Eklendi @ 22:20:01 ---------- Yazıldı @ 22:18:57 ----------

şu rom yükleme olayını biri bana anlatabilse süper olur ben hiç anlamıyorum şu rom yüklemekten

feyyazevci

feyyazevci

Üye
milletle alay etme kardeş ver linki adam akıllı yoksa kalabalık yapma uzaaaaaaaaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt