Bi muzik vardi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
[video=youtube;BtvAZcv5jjo]http://www.youtube.com/watch?v=BtvAZcv5jjo&feature=related[/video]

çok eskilerden sana uykudan önce söylenen ninnide olabilir

[video=youtube;KyVSQKhrO2w]http://www.youtube.com/watch?v=KyVSQKhrO2w&feature=related[/video]

[video=youtube;ObCXIcYNuXA]http://www.youtube.com/watch?v=ObCXIcYNuXA&feature=related[/video]

duydugun ses kapı zilide olabilir. Gaybdan gelen seslerde olabilir

paradox07

paradox07

Üye
Modların mesajlarını silesim geldi şimdi :D hem gereksizlere taşımışlar hem de mesajları silmişler :bilmm:

minoo

minoo

Üye
Modların mesajlarını silesim geldi şimdi :D hem gereksizlere taşımışlar hem de mesajları silmişler :bilmm:

TasimisLAR, silmisLER? Bir tek ben tasiyip sildim. Hepsini ben yaptim. Bir sorun mu var?

Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kimse kimseye ahkam kesemez demişsin kendi yaptığına bak :ünlem: Allah aşkına forumda yetkiniz var diye kimseye böyle davranmayın.Belki bu mesajı silip beni banlayacaksın ama unutma ki böyle davranırsan çoğu kişi forumu bırakır

minoo

minoo

Üye
Kimse kimseye ahkam kesemez demişsin kendi yaptığına bak :ünlem: Allah aşkına forumda yetkiniz var diye kimseye böyle davranmayın.Belki bu mesajı silip beni banlayacaksın ama unutma ki böyle davranırsan çoğu kişi forumu bırakır

:ehe
Eleştiriyi üslubu ile yaptınız da kim size bir şey dedi ki? Neden sileyim.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Heh Sağol :) :ehe :aha:

minoo

minoo

Üye
:ah Yav biz öcü müyüz? Hem niye olur olmaz banlayalım? :zzz:
sopa:

minoo

minoo

Üye
Sana da :bangin:

Black-killing

Black-killing

Üye

Mesaj alınmıştır ibret alınıyor .

Loading ...

%0 ibret testi başlamıştır .

% 10 Ilk adım .

% 25 Veriler alınıyor .

% 50 Aşama kaydedildi .

% 75 Gerekenler saklanıyor .

% 85 Son aşama için bekleyiniz .

% 100 . Ibret alınıyor . Veriler kopyalandı .Ibret alınmıştır .

paradox07

paradox07

Üye

TasimisLAR, silmisLER? Bir tek ben tasiyip sildim. Hepsini ben yaptim. Bir sorun mu var?

madem gereksiz bölümüne taşıdın neden sildin ki mesajları?gereksiz bölümünde alakasız mesaj yazmak serbest değil mi anlayamadım?açıklayabilir misin?

- - - Eklendi - - -

Ritmini hatirlamiyorum ama sozleri cok guzeldi.sozlerinide hatirlamiyorum.bulabilir misiniz o sarkiyi bana

yazdığı mesaja bakar mısın mod,"ritmini hatırlamıyorum,sözlerini bilmiyorum;o şarkıyı bana bulabilir misiniz" diyo.belli ki konu ciddi bir şey değil ve ben mesajların silinme nedenini çok merak ediyorum.gereksizler bölümünde birbirinden alakasız birsürü mesaj var ama onlar silinmiyor.nedenini açıklarsanız sevinirim

- - - Eklendi - - -

helal kardeşim.katılıyorum sana.lütfen herkes görevini düzgün yapsın.bu konu yüzünden ban yiyebilirim

kilicaslan17

Üye
    Konu Sahibi

madem gereksiz bölümüne taşıdın neden sildin ki mesajları?gereksiz bölümünde alakasız mesaj yazmak serbest değil mi anlayamadım?açıklayabilir misin?

- - - Eklendi - - -

yazdığı mesaja bakar mısın mod,"ritmini hatırlamıyorum,sözlerini bilmiyorum;o şarkıyı bana bulabilir misiniz" diyo.belli ki konu ciddi bir şey değil ve ben mesajların silinme nedenini çok merak ediyorum.gereksizler bölümünde birbirinden alakasız birsürü mesaj var ama onlar silinmiyor.nedenini açıklarsanız sevinirim

- - - Eklendi - - -

helal kardeşim.katılıyorum sana.lütfen herkes görevini düzgün yapsın.bu konu yüzünden ban yiyebilirim

Doğru okumamışsınız.Mod mesajların silinme sebebini "üstünlük taslama" olarak görüyor.Bende bu sebeple şikayet ettim o mesajları.Gereğini yapmışlar

paradox07

paradox07

Üye
Doğru okumamışsınız.Mod mesajların silinme sebebini "üstünlük taslama" olarak görüyor.Bende bu sebeple şikayet ettim o mesajları.Gereğini yapmışlar

hm tamam anladım.kusura bakma kardeşim öyle bi niyetim yoktu sana karşı.bu forumda gereksizler bölümünde çok olur böyle arkadaşların birbirleriyle gırgır geçmeleri,biz üstünlük taslamadık da sadece gırgır,muhabbet yapmak istedik.benim niyetim sadece muhabbetti.yanlışımız olduysa tekrardan özür dilerim

CABBAR

CABBAR

Üye

"Bi sorun mu var?"
Şikayet edesim geldi yaa.
Modları da şikayet edebiliyor muyuz?

paradox07

paradox07

Üye
"Bi sorun mu var?"
Şikayet edesim geldi yaa.
Modları da şikayet edebiliyor muyuz?

boşver kardeşim uğraşmaya değmez.zaten dediği laflar birbiriyle çelişiyor.şöyle ki:" 1.si kimse kimseye ahkam
kesemez. Yasak olan bir şey
varsa ortada, şikayet
edersin, biz de gereğini
yaparız. Kimse 'senden
üstünüm'cülük oynamasın
lütfen." VE "bi sorun mu var".gerçeği gözler önüne seriyorum diye ban alacağım.neyse görüşmek üzere

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Tamam beyler sorun yok :tebessüm:

minoo

minoo

Üye
Cinnet gecirteceksiniz bana :D

Modlar da sikayet edilebiliyor. Mesajimi sikayet et, admin ilgilenir.
Ayrica ben mesajlari tartisma ortami yaratildigi icin sildim. Gereksizler bolumune aldim zaten mesajlari neden gereksiz diye sileyim?

Corrupt

Corrupt

Üye
Cinnet gecirteceksiniz bana :D

Modlar da sikayet edilebiliyor. Mesajimi sikayet et, admin ilgilenir.
Ayrica ben mesajlari tartisma ortami yaratildigi icin sildim. Gereksizler bolumune aldim zaten mesajlari neden gereksiz diye sileyim?

Mino abla şu konuyu kilitler misin kavga büyüyecek gibi geliyor bana..

minoo

minoo

Üye
Ondan sonra da "minoo isini bilmiyor, durduk yere konuyu kilitledi" diyecekler :D
Gerek yok kapatmaya. Sikayet butonunu kullanin, admin konuya baksin.

Corrupt

Corrupt

Üye
Ondan sonra da "minoo isini bilmiyor, durduk yere konuyu kilitledi" diyecekler :D
Gerek yok kapatmaya. Sikayet butonunu kullanin, admin konuya baksin.

Admin baksın admin bakmazsa devlet bakar şikayet butonu mantıklı :gul:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...