Silinen Üye 2480407
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Bişman mı oldun?Bi arkadaşla değiştirim dedim bişman oldumbi daha el sürmek yok ama sürüyom ne abim 2 gün sonra n8ime kavuşcam n95 iyi oldu iphonenin yanında artık iPhone yok kısaca
bu güzel diBişman olmak nasıl bişey ?
2.siBende bişman olmak istiyorum nasıl olabilirim ? bişmeeen diye bağırsam olurmu yoksa biş tarafından ısırılmalımıyım ?
8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
pişmaniye yiyebilirsin veya ingilizce iphone kullanırsan sen de bişman olabilirsinBende bişman olmak istiyorum nasıl olabilirim ? bişmeeen diye bağırsam olurmu yoksa biş tarafından ısırılmalımıyım ?
8.1'in adam olmasını bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Bişman olacağımpişmaniye yedim bişman oldum iphone kullandım pişman olcağıma bişman oldum
pişmaniye yiyebilirsin veya ingilizce iphone kullanırsan sen de bişman olabilirsin
neden bişman oldun bide kartı nasıl taktın 2 günlüğüne mi kestirdinBi arkadaşla değiştirim dedim bişman oldumbi daha el sürmek yok ama sürüyom ne abim 2 gün sonra n8ime kavuşcam n95 iyi oldu iphonenin yanında artık iPhone yok kısaca
Bişman olacağım
uzun zaman symbian kullanırsan anlarsın kestirince etrafını gine veriyolar bantla yapıştırdımneden bişman oldun bide kartı nasıl taktın 2 günlüğüne mi kestirdin
görmez ki banttan
uzun zaman symbian kullanırsan anlarsın kestirince etrafını gine veriyolar bantla yapıştırdım
ben 8 yıl kullandım haciiiigörmez ki banttan
bir de ben 2 sene c6.01 kullandım bana mı uzun süre kullansan diyosun
Son bişmanlık neye yarar
bnde symbian kullanırken bunun kadar iyisi yok diyordum kendinin olunca iphone anlıyorsun farkıben 8 yıl kullandım haciiii
asıl sim kartı görmezse bişman olacakSon bişmanlık neye yarar
bnde symbian kullanırken bunun kadar iyisi yok diyordum kendinin olunca iphone anlıyorsun farkı
sim kartın merkezindeki olan şey önemli etrafı plastik okunan yer ortasındabnde symbian kullanırken bunun kadar iyisi yok diyordum kendinin olunca iphone anlıyorsun farkı
asıl sim kartı görmezse bişman olacak
Sürç-ü klavyebenim hiç iphonem samsungum olmadı sanki symbiana çakarsın cfwyi sonra oh kepab
sim kartın merkezindeki olan şey önemli etrafı plastik okunan yer ortasındabu arada bantlamadım klavye sürtmüş etrafına yerleştirdim
Sürç-ü klavye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?